Siste innlegg

Lars Elvevold

Kampen er over og Skjervøy vinner fullt fortjent 2-1 etter scoringer av Skallebø og Hustad. Valen reduserte på tampen. Vi takker for følge!

Siste mulighet for Ulfstind. Frispark.

Vibe på topp nå.

Målscorer var Ask Valen.

Ulfstind reduserer! Keeper glipper og ballen går i mål. Tre minutter igjen av overtiden.

1-2!

90.min: Vi er inne i overtiden.

87.min: Det blir tap i åpningen for Ulfstind om ikke noe helt spesielt skjer de siste minuttene. Keeper Kristiansen kåret til dagens Ulfstind-spiller. I det det blir annonsert varter han opp med nok en kjemperedning.

83: Asan erstatter Mauno Johannessen for Skjervøy.

82.min: Etter tendenser hos Ulfstind, har Skjervøy nå igjen god kontroll på kampen.

79.min: Løvland ut, Ole Marius Jørgensen inn til sin debut.

78.min: Innbytter Markus Olsen alene med keeper. Ulfstind-keeper Kristiansen redder. Vært god, bortsett fra tabben på 0-1

78.min: Begge lag har gjort bytter. Valen blant annet inn for hjemmelaget.

77.min: Beklager en periode uten oppdateringer. Fortsatt 0-2. Ulfstind har begynt å skape sjanser, men tiden er i ferd med å renne ut.

65.min: Skallebø nær ved å punktere kampen. Avslutter i tverligger, helt alene med keeper.

64.min: 174 tilskuere. Gult kort til Valle hos Ulfstind.

64.min: Ulfstind har fortsatt til gode å skape en målsjanse.

60.min: Timen passert. Corner til Skjervøy.

59.min: Frispark til hjemmelaget i brukbar innleggsposisjon.

56.min: Ulfstind ser bedre ut nå, men sliter fortsatt med å skape sjanser.