• Alt av Serie A vises på VG+ Sport.

Situasjonen oppsto etter at førstekeeper Mike Maignan ble utvist på overtid og Milan hadde brukt opp alle byttene.

Da var det på med hanskene for godeste Giroud. Hans første involvering var å se det påfølgende frisparket gå i tverrliggeren.

I kampens siste sekunder var han ute og brøt et gjennomspill, før han kastet seg over ballen og reddet situasjonen.

Se hele dramaet i videovinduet i toppen av denne saken.

Da sluttsignalet gikk, omringet alle Milan-spillerne den franske målsniken for å gi ham sin hyllest.

– Jeg har aldri opplevd noe lignende. Jeg gjorde en stor redning på slutten av kampen, og jeg er stolt av hele laget. Den siste redningen? Det var nesten som et mål. (Davide) Calabria massakrerte armen min, men det går bra. Jeg skal ramme inn denne drakten, sier franskmannen til Sky Italia.

Som ikke det var nok: Også Genoa-målvakt Josep Martinez pådro seg rødt kort i Genoas desperate jakt på utligning. De hadde imidlertid et bytte til overs, som snøt tilskuerne for å se to utespillere i mål.

Christian Pulisic sendte Milan i føringen noen minutter i forveien. Ettersom Inter avga poeng i sin 2–2-kamp mot Bologna tidligere lørdag, tar Milan over tabelltoppen etter åtte serierunder.

Maignan og Theo Hernández, som fikk gult kort, må imidlertid stå over neste runde mot Juventus.

PS! Kanye West dukket også opp i havnebyen Genova, og var så heldig å få ta bilde med Milan-spiller Rafael Leão etter kampen.

THE DARK SIDE: For å sitere en bruker på X: «Hvorfor ser det ut som han forsøker å få Leao over til den mørke siden?». Vedkommende referer til at det er noe Star Wars-aktig over Kanyes klesvalg. Foto: @iamrafaelleao93 på Instagram