Nordmannen spilte fra start på midtbanen for bortelaget og ladet kanonen etter 78 minutter. Skuddet fra returrommet gikk inn til Michail Antonio, og han styrte inn 3-0.

I første omgang sendte André Ayew West Ham i ledelsen mot gamleklubben, mens Winston Reid la på til 2-0 i starten av de siste 45 minuttene. Fernando Llorente reduserte for hjemmelaget etter 88 minutter, mens Andy Carroll satte inn 4-1 helt på tampen.

Slaven Bilic og co. tok med det sin tredje strake seier i Premier League.

Tungt for Bradley

På motsatt benk brenner det nok litt under føttene til tidligere Stabæk-trener Bob Bradley som gikk på sitt tredje strake tap. Swansea ligger dermed fortsatt an til nedrykk. West Ham klatrer på sin side til 11.-plass på tabellen.

Swansea startet friskt og fikk en god mulighet ved Borja Bastón etter 13 minutter, men på West Hams første store sjanse straffet Ayew gamleklubben. Ghaneseren satte inn 1-0 på bakre stolpe etter et mislykket skudd fra Cheikhou Kouyaté.

Carroll-scoring

Dimitri Payet viste fram dødballfoten sin under fotball-EM og viste seg fram nok en gang da han fant Winston Reid på en corner. 28-åringen slet seg løs fra Alfie Mawson og headet inn 2-0 etter 50 minutter.

Bob Bradley måtte tåle at publikum ropte på hans avgang, og vondt ble til verre da Nordtveit fant Antonio som styrte inn 3-0.

Fernando Llorente så ut til å legge et plaster på såret med sin 3-1-scoring to minutter før full tid, men rett etter avspark fosset West Ham framover. Ballen havnet til slutt hos Andy Carroll som fikk lurt ballen inn bak Lukasz Fabianski.