Etter kampen klemte Liverpool-manager Jürgen Klopp sine menn med sin sedvanlige bamseklem og viste sitt kritthvite smil. Núñez fikk en ekstra kraftig klem der han nesten forsvant i boblejakkearmene til Klopp.

– Det er strålende mål. Jeg elsket det, sier Klopp på Viaplay om Liverpools fire scoringer.

Før søndagens kamp hadde Núñez ifølge statistikktjenesten Sofascore bommet på 18 store målsjanser denne sesongen. Før kampen mot Bournemouth hadde han 3,1 skudd pr. kamp og 0,3 mål pr. kamp.

Men savnet av Mohamed Salah, som har pådratt seg en hamstringskade i Afrikamesterskapet, var ikke synlig mot Bournemouth.

Klopp forteller at egypteren trolig kommer tilbake til Liverpool for rehabilitering.

– Det er planen. Jeg tror alle ser at det er fornuftig. Men ingenting er hugget i stein, sier Klopp ifølge Daily Mail.

Senere søndag kveld bekreftet det egyptiske fotballforbundet at Salah flyr til England – med håp om å returnere til Afrikamesterskapet hvis Egypt kvalifiserer seg for semifinale.

For Liverpool er i tillegg backene Andy Robertson og Alexander Trent-Arnold er ute med skader. Klopp sier etter kampen at han håper de er tilbake så fort som mulig.

Liverpool stanget etter at hjemmelaget både presset og stresset dem i 1. omgang. Tidligere Liverpool-spiller Dominic Solanke var god og presset sin tidligere klubb, Justin Kluivert var også en offensiv kraft som la press på Liverpool.

Men så, etter 49 minutter satt den for Darwin Núñez. Han fikk ballen foran mål fra Diogo Jota og satte den til venstre for keeper Neto.

Og da løsnet det for gjestene. Liverpool kjørte på og Diogo Jota økte til 2–0 etter 70 minutter før han satte inn et mål til ti minutter senere.

– Vi har noen skader og noen vekk som spiller landskamper, de er verdensklassespillere, det er lettere med dem. Men vi er Liverpool, vi har gode spillere, sier Jota på Viaplay om fraværet av backer og Salah.

Og da var det Conor Bradley som hadde målgivende. Han ble dermed den tredje yngste Premier League-debutanten for Liverpool med målgivende i debuten, 20 år og 196 dager. Bare Joe Gomez og Jordon Ibe har prestert det som yngre.

– Jeg har ønsket å gjøre dette siden jeg var fem år. Jeg har ventet en stund på Premier League-debuten nå, så jeg er skikkelig stolt, sier Bradley skriver BBC.

Og så var Núñez der igjen. På overtid spilte Joe Gomez inn foran mål på bakerste stolpe og Núñez styrte ballen i mål. Han pekte mot Gomez, smilte stort og jublet.

Og etter to scoringer søndag kveld ser plutselig statistikken god ut, han er den første Premier League-spilleren til å levere ti mål og ti assists i ligaen og cuper denne sesongen, ifølge OptaJoe.

Nå er Liverpool fem poeng foran Manchester City i Premier League. Liverpool har en kamp mer spilt. Citys neste kamp i Premier League er mot Burnley 31. januar.