– Jeg kan leve med hva som helst så lenge det er komfortabelt for Narve. Og at han på en måte er trygg på at han får de beste rammebetingelsene man kan tilby, sier Ingebrigtsen til TV 2.

Gjert Ingebrigtsen er trener for bronsevinner fra friidretts-VM, Narve Gilje Nordås. Til VM i sommer fikk ikke Ingebrigtsen akkreditering. Begrunnelsen var en «totalvurdering».

Mandag var Ingebrigtsen og Nordås i møter på Olympiatoppen, med blant annet sportssjef i friidrettsforbundet Erlend Slokvik.

Dette er det første intervjuet Gjert Ingebrigtsen har gitt etter VM. Han var ikke å se i sønnen Jakob Ingebrigtsens bryllup i september.

I februar i fjor ble det kjent at Gjert Ingebrigtsen var ferdig som trener for sønnene Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen.

– De familiære sakene skal ikke og kan ikke vi ha noe med. Det må de eventuelt løse opp i selv. Hvordan de kommuniserer internt i familien må de ordne opp i selv, sa sportssjef Slokvik forrige uke til TV 2.

– Nå kjenner jeg ikke til settingen som det er sagt i. Men det er klart, det er jo en gitt sak som må løses mellom to parter. Så da er det de to partene som må løse det. Så det håper jeg at vi skal få til før vi toger inn i Paris. Men det kan jeg ikke si noe om nå, sier Ingebrigtsen til TV 2 konfrontert med Slokviks uttalelse.

OL i Paris arrangeres fra 26. juli til 11. august 2024.