I London-oppgjøret mellom Tottenham og Fulham handlet det meste om hjemmelaget, og tabelltoppen som var blitt overtatt av Manchester City og Arsenal etter helgens kamper.

Den tabelltoppen lyktes Tottenham å ta tilbake, etter scoringer av Son og Maddison. Klubben står nå med syv seire og to uavgjort på ni kamper.

Likevel tar ikke Son helt av, som avviser snakk om gullkamp allerede nå.

– Det er altfor tidlig å snakke om dette. Vi må holde oss ydmyke og på jorden. Det er mange kamper igjen, og det er flere som kjemper om det samme, sier Son til Viaplay.

Han er stolt av prestasjonen og resultatet.

– Vi jobbet hardt for seieren og fortjente det fullstendig, sier han videre.

GLISER: Son Heung-min feirer med Micky van de Ven etter scoring. Foto: DAVID KLEIN / Reuters / NTB

Tottenham styrte fra start, og etter 38 minutter skulle det endelig sitte.

Micky van de Ven vant ballen på Fulhams banehalvdel og rullet den videre til Richarlison, som fant Son sentralt i banen. Heung-min vendte opp og disket opp med en ordentlig perlescoring.

I andre omgang var det danske Pierre-Emile Højbjerg som startet angrepet.

Han brøt ballen på Fulhams banehalvdel, men denne gangen var det Son som mottok ballen direkte og ble servitøren da Maddison enkelt kunne trille ballen i mål.

Det er Maddisons første scoring på hjemmebane, og hans tredje mål etter overgangen fra Leicester i sommer. I tillegg har han disket opp med fem assister på de første ni kampene.

– Maddison har vært fremragende denne kvelden. Fulham har ikke vært i nærheten av å komme nær ham. Spurs-fans har en ny helt, sier tidligere Arsenal-angriper Alan Smith hos Sky Sports.

– Jeg er ordentlig fornøyd med prestasjonen og målet. Alle mine involveringer har kommet på bortebane, og jeg så statistikk om at jeg bare var god på bortebane, så det var godt å få den inn, sier Maddison til Sky Sports.

Synes du angrepene var like? Se og bedøm selv her:

Manager Ange Postecoglou mener at begge målene kommer fra et godt presspill, som har vært styrken til laget så langt denne sesongen.

– For å være ærlig, kom begge målene fra presspillet. Jobben vi gjør uten ball har vært glitrende. Det har vært topp klasse i år, og det er det som gir oss dette resultatet, sier han til BBC Sports.

Tottenhams gode start på sesongen gjør også at Postecoglou nå er historisk som den første Premier League-manageren til å sanke flest poeng på de første ni kampene i Englands øverste divisjon.

23 poeng gjør at han går forbi Mike Walker (Norwich City i 1992/93) og Guus Hiddink (Chelsea i 2008/09), som holdt rekorden med 22.

– Folk har nevnt det for meg. Den andre omgangen ga meg mye å tenke på, sier han, etter å ha poengtert at laget mistet ballen mye siste 45 minuttene.

Postecoglou blir også den første Tottenham-treneren til å lede laget til fire strake hjemmeseirer i Premier League.