Reitan startet sin runde fra det 10. hullet. Han gikk ut som en av de siste fredag og gikk sammen med Luis Gagne og Cole Miller.

Han fikk en flott start med en birdie, men på det korte 11. hullet pådro han seg en bogey etter å ha sendt utslaget sitt i sandgraven. Dermed var han tilbake på 11 slag over par.

Han noterte par på sitt neste hull og hadde tre slag opp til cuten. Det var anslått at cuten ville gå på åtte slag over par.

Reitan misbrukte birdiemuligheter på de to neste hullene, før det ble en ny bogey etter at utslaget endte i roughen og det neste i en sandgrav.

Torsdag greide unge Reitan eagle (to under par) på 16. hull, men 19-åringen var sjanseløs på å gjenta bedriften fredag. Han puttet for birdie, men måtte nøye seg med par.

– Har du noen svakheter i spillet ditt så blir de avslørt på en bane som denne, sa Reitan ifølge Viasat.

Det ble par også på det neste hullet og med ti hull igjen å spille på runden hadde han fire slag opp til grensen for videre spill i helgen.

Amerikanske Dustin Johnson hadde en foreløpig ledelse etter å ha gått sin annen runde på 67 slag. Det ga totalt 136 slag og fire slag under par etter at 36 hull var unnagjort. Han var da eneste spiller som hadde minus på scorekortet sitt.

Tiger Woods gikk fredagens runde på 72 slag og ligger med 150 slag totalt ett slag bak cuten.