Vålerenga-Bodø/Glimt 1–0

Innbytter Peter Michael Godly ble matchvinner med sin scoring etter en snau times spill på oslolagets arena.

Fagermo ville gjerne ha spillerne sine nær opp til seriemodus en uke før seriestarten borte mot Sarpsborg. Han var nok fornøyd med det meste han fikk se av sine utvalgte.

Deyver Vega og Matthías Vilhjálmsson fikk muligheten på topp fra start, men de ble erstattet av Aron Dønnum og Peter Michael Godly etter pause. Dønnum måtte forlate banen med en vond skulder mot slutten av 2.-omgang.

Dag-Eilev Fagermo er ny Vålerenga-trener denne sesongen. Foto: Terje Pedersen

Det manglet en del presisjon i angrepsspillet til begge lagene i 1.-omgang. Etter en fartsfylt åpning sank tempoet, og spillet ble litt for tregt og omstendelig. Det var ikke flust med sjanser de første 45 minuttene. Vålerengas Vega var nærmest scoring før pause.

I 2.-omgang ble det noe bedre kvalitet hos hjemmelaget. Bård Finne hadde en suser i tverrliggeren. Kort etter var han tilrettelegger da hans corner fant Peter Michael Godlys hode, og i duell med Glimts Marius Høibråten gjorde innbytteren 1-0.

Bodø/Glimt var ikke langt unna scoring på en av sine mange kontringer. Sebastians Tounektis avslutning gikk i nettveggen etter at Kristoffer Klaesson måtte gi en retur.

Laget fra Bodø har fått spilt bare én treningskamp tidligere i koronapausen, og det var i 0-1-tapet for RBK for en drøy uke siden. Glimt-trener Kjetil Knutsen har mer å jobbe med inn mot serieåpningen borte mot Viking 16. juni.

– Denne sesongen handler mye om at vi må tilpasse oss til våre nye spillere. Jeg forventet litt utvikling fra RBK-kampen for en uke siden, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til VG.