Spillerne fortsetter å kjempe for klubben på parketten, selv om de alle er blitt fristilt fra kontraktene sine og ikke får lønn.

Om kort tid kan Larviks mangeårige håndballeventyr være over. Men enn så lenge kan klubben kjempe for å holde på 2.-plassen i eliteserien.

Mari Molid scoret Larviks første mål søndag, og hun ble også toppscorer med ni nettkjenninger. Gjestene ledet hele 19-9 til pause, og på det meste var de 14 mål foran Oppsal.

Pernille Skaug ble toppscorer for hjemmelaget med seks mål.

Seieren var Larviks fjerde på de fem siste kampene, og laget ligger ett poeng foran Fredrikstad og to poeng foran Storhamar, som har én kamp til gode. Vipers er suveren på topp med 28 poeng fra 15 kamper, fem flere enn Larvik.

Sportslig moro blir raskt snudd til ramme alvor når Larvik har styremøte tirsdag. Der skal det besluttes om styret skal innstille på oppbud av klubben eller ikke.

Vestfoldklubben skylder mye penger og har behov for å få inn om lag 4 millioner kroner bare for å dekke de kortsiktige utgiftene. Det virker ikke spesielt sannsynlig.

– Sånn som situasjonen er nå, ville jeg sagt ja til oppbud, med mindre det ramler inn en million i løpet av natten. Det er ikke mange lyspunkter nå, sa styreleder Cathrine Svendsen til NTB før helgen.