Zlatan Ibrahimovic sørget for 1-0-seier for LA Galaxy mot Chicago Fire på bortebane i MLS lørdag.

Svensken ble lørdagens store helt da han på overtid i første omgang headet inn 1–0 til sin nye arbeidsgiver etter en pasning fra Ashley Cole. Det ble kampens eneste mål.

Svensken fikk 80 minutter på banen, før han ble erstattet av Emmanuel Boateng.

– Min første kamp fra start, og den har jeg ventet lenge på. Men jeg føler at jeg burde gjort i hvert fall to mål til. Jeg bommet mye, sa Ibrahimovic til pressen etter kampen.

Etter kampen fikk han spørsmål fra svenske Aftonbladet om hvordan han ser på sjansene for spill i sommerens VM-sluttspill i Russland.

– Vi får se. De øker, lød svaret.

Ola Kamara spilte hele kampen for LA Galaxy. I sjuende minutt headet han ballen i nettet, men målet ble annullert for offside.

Også Jørgen Skjelvik var med i startoppstillingen til Galaxy.

Zlatan har scoret tre mål for Los Angeles-klubben etter overgangen fra Manchester United. Lørdagens seier løftet laget til andreplass på tabellen i Western Conference.