16.52: Det er over i Finnmarkshallen! TUIL vinner kampen 3-2!

16.39: SUPERINNBYTTEREN GJØR DET IGJEN! Etter den gigantiske kalddusjen for TUIL, så reiser "Dalingan" seg igjen. Innbytter Tor Martin Mienna får ballen på hjørnet av 16-meteren. Der er han fullstendig nådelås og hamrer ballen i motsatt hjørne. TUIL leder 3-2!!!

16.37: TUIL setter innpå Mathias Johnsen i sluttspurten.

16.37: Mathias Dahl Abelsen setter straffen sikkert midt i mål. Ai ai ai. Plutselig står det 2-2 i Finnmarkshallen!

16.36: Straffe til Alta!

16.34: Mathias Dahl Abelsen reduserer for Alta! Anders Karlsen slår en tversoverpasning som brytes når Steffen Skogvang Pedersen mister fotfestet. Innlegget klareres ut, men der er Abelsen og hamrer ballen velplassert i mål. Alta-TUIL 1-2.

16.32: Anders Karlsen kommer innpå for TUIL.

16.28: Lars Henrik Andreassen millimetre fra å øke ledelsen for TUIL! Setter bredsiden til på et innlegg, og keeper er ikke i nærheten av avslutningen - som sniker seg fortærende på utsiden av stolpen.

16.25: TUIL gjør et bytte. Tor Martin Mienna kommer inn for Mohammed Ahamed.

16.16: TUIL med fullstendig kontroll på kampen nå. Alta sliter med å komme ut av egen banehalvdel.

16.10: Vegard Lysvoll setter ballen i mål! Og det blir godkjent etter at linjemannen først har flagget for offside! Linjemannen mener at en offsideplassert "Mo" forstyrrer keeper uten å være nær ballen, men overprøves av dommeren. Assist fra Lars Henrik Andreassen. TUIL leder 2-0!

16.06: Tomas Kristoffersen pådrar seg gult kort. Den tredje "Dalingen" som kommer i dommerens bok, usedvanlig så tidlig i andre omgang.

16.04: Andre omgang er i gang.

15.50: Dommeren blåser av for pause drøyt fem minutter på overtid. TUIL leder 1-0 i Finnmarkshallen!

15.45: Klokken har altså passert 45 minutter, men det blir nok minst seks-syv minutter tillegg etter det lange avbruddet da Alta-keeper Kjetil Thomassen måtte bæres av banen på båre.

15.43: Steffen Skogvang Pedersen river ned Sega Ngom for å hindre en farlig Alta-overgang. Får gult kort. Det fikk forøvrig Lars Henrik Andreassen også like etter det lange skadeavbruddet.

15.40: TUIL får et frispark midt på Altas banehalvdel, og flytter opp nesten hele laget. Men får ingen uttelling av dødballen.

15.31: Etter nesten ti minutters avbrudd i spillet bæres Kjetil Thomassen av banen. Han applauderer til publikum, noe som er betryggende å se tross alt, etter den voldsomt dramatiske episoden.

15.28: Langt avbrudd i spillet, mens helsepersonell behandler Thomassen på banen med båren ventende på siden.

15.23: Huff og huff. En kollisjon mellom en TUIL-spiller og Alta-keeper Kjetil Thomassen. Spillerne reagerer umiddelbart med å rope etter båre og helsepersonell. Ser ut som det kan være et beinbrudd på Alta-keeperen.

15.21: Mer champagnefotball fra TUIL, og kampens fjerde-femte gode mulighet allerede. Håkon Kjæve hopper over ballen våkent, og "Mo" skyter. Via et Alta-bein til corner.

15.18: TUIL tar ledelsen! Strålende forarbeid av Håkon Kjæve, som slår ballen inn hardt like foran mål. Det ser ut som det blir selvmål av en Alta-spiller under hardt press av "Mo".

15.16: Hvilken sjanse for TUIL og "Mo"! Håkon Kjæve legger tilbake til Steffen Skogvang Pedersen, som slår inn et vakkert innlegg. Mohammed "Mo" Ahamed får heade helt upresset fra få meters hold, men headingen går via bakken og utenfor mål. Gigasjanse!

15.14: Alta har kommet bedre inn i kampen, og Sega Ngom løper fra Lars-Gunnar Johnsen på høyresiden. Den tidligere TIL-spissen legger inn, men TUIL-keeper Eirik Sørensen er våkent ute i feltet og fanger ballen.

15.08: Ny brukbar TUIL-mulighet. Håkon Kjæve fører ballen flott fremover, og spiller ut til Tomas Kristoffersen. Han smeller ballen lavt inn i en tett befolket Alta-boks, men ballen går forbi alt og alle, sniker seg forbi bakre stolpe til utspill fra mål.

15.02: Kampens første store sjanse! Vegard Lysvoll drar til på volleyskudd fra skrått hold. Forsøket er meget bra, men Altas keeper varter opp med en bra redning til corner. Den ender ikke i noe.

15.00: TUIL tar avspark.

Før kampen:

I dag spiller TUIL bortekamp mot deres mangeårige nordnorske rival på nivå 2 og 3 i allnorsk fotball, Alta.

Med seier vil "Dalingan" øke serieledelsen til ti poeng ned til Skeid, og dermed være bortimot klar for opprykk idet kun fem serierunder gjenstår.

Men først skal det spilles fotball i Alta! Vi følger kampen, som vises direkte på NordlysTV, her.

TUIL stiller med dette laget i Finnmarkshallen: Eirik Sørensen - Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jensen, Tobias Nygård Vibe, Simon Laugsand, Lars Gunnar Johnsen, Håkon Kjæve, Tomas Kristoffersen, Mohammed Ahmed Jama, Lars Henrik B. Andreassen, Vegard B. Lysvoll.