Den italienske storklubben fra Torino styrer mot en ny ligatittel i Serie A som stor favoritt, selv om det har blitt fire tap hittil denne sesongen. To overbevisende seirer mot Lazio (serie) og Milan (cup) ble søndag etterfulgt av en ny trepoenger da Sassuolo ble skjøvet til side.

Gonzalo Higuaín sendte gjestene i ledelsen med sitt 15. seriemål etter bare ni minutter før Sami Khedira økte til 2-0 i det 26. minutt. Det ble også sluttresultatet.

Ettersom Roma tapte sin søndagskamp mot Sampdoria 2-3, rykket Juventus ifra med tre poeng på toppen av tabellen. Laget til Massimiliano Allegri står med 51 poeng, mens Roma har 47, med én kamp mer spilt.

Palermo overrasket

Bruno Peres sendte Roma i ledelsen mot Sampdoria i det 5. minutt, men hjemmelaget stakk av med seieren takket være scoringer av Patrik Schick og Luis Muriel i løpet av kampens 20 siste minutter. Edin Dzeko scoret Romas andre mål.

I kveldskampen var serietreer Napoli enorm favoritt hjemme mot bunnlaget Palermo, men søritalienerne klarte bare 1-1. Ilija Nestorovski ga gjestene fra Sicilia ledelsen etter bare seks minutter.

Først halvveis ut i annen omgang kom utligningen. Formsterke Dries Mertens sto fram med sitt 13. seriemål for sesongen. Helt på tampen ble Palermo redusert til ti mann som følge av Edoardo Goldanigas utvisning, men bortelaget holdt unna og tok ett overraskende poeng.

Milan tapte igjen

Haitam Aleesami har vanligvis vært fast i Palermos startoppstilling, men søndag ble han henvist til benken. Den norske vingbacken slapp til som innbytter den siste halvtimen.

Napoli er elleve kamper ubeseiret i Serie A. Laget er seks poeng bak tabelltoppen.

For Milan fortsatte den dårlige starten på 2017. Søndag ble det 1-2-tap borte mot Udinese. Giacomo Bonaventura ga Milan ledelsen før det var spilt ti minutter, men vertene vendte kampen til med én scoring i hver omgang.

Milan står med kun én fattig seier på sine siste seks seriekamper. Den falmede storheten ligger på 7.-plass med 37 poeng.