Manchester United gikk på et skuffende 1-3-nederlag for Chelsea i FA-cupsemifinalen søndag. Solskjærs menn tapte dermed for første gang på 19 kamper, med en lite imponerende David de Gea i buret.

Det ga også Solskjær uttrykk for etter oppgjøret. Spesielt den andre Chelsea-scoringen burde spanjolen tatt.

– David skal ta den hundre av hundre ganger. Den andre scoringen er veldig unngåelig, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

Solskjær nektet å svare på spørsmål som gjaldt den spanske målvakten under tirsdagens pressekonferanse foran onsdagens nøkkelkamp mot West Ham.

Med seier mot London-laget vil United havne på en midlertidig 3.-plass i ligaen og ta viktige poeng i kampen om Chamions League-spill kommende sesong. Chelsea kan ta tilbake 3.-plassen med seier mot Liverpool senere på kvelden.

Manchester Uniteds Eric Bailly pådro seg en hodeskade i kollisjon med lagkamerat Harry Maguire søndag. Foto: Andy Rain, AP/NTB scanpix

Midstopper trolig ute

Eric Bailly måtte ut med hodeskade i FA-cupsemifinalen mot Chelsea, og midstopperen må trolig stå over mot West Ham.

– Jeg tror ikke han blir klar for denne kampen (West Ham). Jeg har ikke sett han i morges ennå. Jeg tror alle er tilgjengelig foruten om det. Det er ingen andre skader fra forrige uke, sa United-manageren på tirsdagens pressekonferanse.

Først skallet Bailly og Kurt Zouma etter 38 minutter. Begge måtte få behandling, men kunne fortsette. Like etter krasjet derimot 26-åringen med lagkamerat Harry Maguire. Etter to raske smeller måtte Bailly tas av banen på båre i 1-3-tapet for Chelsea søndag.

Positive nyheter for de røde djevlene er at venstreback Luke Shaw ser ut til å være tilgjengelig for det viktige oppgjøret onsdag.