Uoffisielle "polls" på diverse nettsteder i etterkant av at

de nye OL-tallene ble lagt fram i går,

Meningsmålingene på nett er selvsagt svært, svært uoffisielle, men de viser likevel at et OL i Tromsø nærmest over natta har blitt en dårligere idé i folks øyne.

Leserne av lokalavisene Nordlys og "Tromsø" er fortsatt de som har mest tro på OL-planene fortsatt. 51 prosent av de som har deltatt på itromso.nos poll mener at Tromsø ikke bør droppe OL-planene nå, mens altså 49 prosent mener at man bør gjøre det.

Hva mener du? Gi din stemme her!

Nordlys.no spør folket om de fortsatt tror det blir OL i Tromsø i 2018, og 51 prosent svarer nei på det. 42 prosent mener prosjektet er for godt til å stanses, men de resterende syv prosentene tilhører "vet ikke"-andelen.

82 prosent imot

Ser vi på riksmedia, blir tallene langt dystrere. På VG-nett spør man " Er det riktig å arrangere OL i Tromsø i 2018 dersom prislappen blir 28,5 milliarder kroner?".

Svaret fra 82 prosent av folket er nei, mens 18 prosent svarer ja på den. Her har foøvrig rundt 28.000 lesere gitt sin stemme

Dagbladets måling på spørsmålet "Bør Norge søke OL i 2018" viser at 70 prosent av drøyt 4.700 stemmer bikker mot nei, mens 30 prosent svarer ja.

NRK.no spør nettleserne sine om "tallene for Tromsø-OL viser at det nå er blitt for dyrt for Norge å arrangere et vinter-OL?". 45 prosent svarer ja på det, mens 31 prosent fortsatt mener nei.