Etter 1-2-tap i den første gruppekampen, har TIL-jentene stengt buret fullstendig, og laget vant de to siste gruppekampene mot Storm og Heming uten å slippe inn mål.

Med 2-0-seier i dagens 32-delsfinale mot Fyllingsdalen, har laget holdt buret rent i tre kamper, og er klar for 16-delsfinale mot Hødd i morgen.

- Det har gått bra så langt. Jentene er flinke, og det viser seg gang på gang at de har kommet langt i utviklingen, sier lagets trener Ståle Johansen.

- Noe av det beste vi har opplevd

Lagkaptein Sandra Strøm Johansen (15) er svært fornøyd med lagets innsats så langt.

- Det er veldig positivt overraskende, egentlig, sier 15-åringen.

Jentene har spilt sammen i åtte-ni år, og kapteinen rangerer opplevelsen så langt i Norway Cup som et av lagets aller beste.

- Det er noe av det beste vi har opplevd, sammen med å vinne Alta-turneringen i fjor og at vi er klar for 16-delsfinalen i NM i år (sammen med J00-kullet, journ.anm.).

- Er det en drøm å nå finalen i Norway Cup nå?

- Det har alltid vært en strom drøm å gå til finalen, sier TIL-kapteinen.

Defensiv trygghet

Ståle Johansen roser hele laget for den defensive tryggheten de nå viser.

- Vi har dyktige forsvarsspillere, som "står han av". I tillegg til en god midtbane som tar av det verste trykket, forklarer han.

Samtidig advarer han mot oppgavene som nå venter.

- Vi er et rent 15-årslag, som møter 16-åringer i vår klasse, i tillegg til lag som også har overårige med. Det blir nok bare tøffere og tøffere, spår Ståle Johansen.

Lagets kaptein er optimistisk til veien videre.

- Med god innsats kan vi klare det meste, sier Sandra Strøm Johansen.