Styreleder i Tromsø Idrettsråd og tidligere styremedlem i NIF, Jonny Ternlind, er fornøyd med at idrettspresident Tove Paule endelig kom på banen med en berettiget beklagelse til hele Tromsø, Nord-Norge og idretten i gårsdagens Grosvold.

Som kjent reagerte Ternlind sterkt, og forlangte en uforbeholden beklagelse til Tromsø og idretten, etter at idrettspresidenten i sitt nyttårsintervju sa; "De siste 14 dagene har det vært ro i saken, men jeg må nok innrømme at den kjærlighet jeg hadde til Tromsø før denne saken ikke på noen måte er like sterk som før".

- I nyttårsintervjuet ble vi uthengt på en svært ufin måte av idrettspresidenten, og vi var da nødt til å ta til orde, ikke minst på vegne av våre 25000 medlemskap i Tromsøidretten, sier en engasjert Jonny Ternlind i en pressemelding.

Tilfreds

Og i går kom endelig den beklagelsen som Ternlind forlangte, og har ventet på en stund.

- Vi er tilfreds med at idrettspresident Paule benyttet anledningen på Grosvold - i beste NRK-sendetid, for å nå ut til det norske folk med beklagelsen til oss, kan Jonny Ternlind fortelle.

- Og nå vet i tillegg alle at vi ikke har truet idrettspresidenten, ellers hadde det naturlig nok aldri kommet noen beklagelse fra Paule.

DETTE BLE SAGT PÅ GROSVOLD

Paule: Jeg har lyst til da hvis jeg kan få lov til å bare si en ting, så jeg får gjort meg ferdig med en sak.

Grosvold: Ja

Paule: Det gjelder da min lille uttalelse som jeg hadde her i nyttårsintervjuet mitt.

Grosvold: Ja, ikke helt heldig der kanskje?

Paule: Nei, jeg har jo lært noe av den jeg også.

Grosvold: Referer hva du sa!

Paule: Ja, nei, jeg sa at kanskje min kjærlighet til Tromsø ikke var like sterk som før. Og da vil jeg bare beklage til alle de i Tromsø og i Nord-Norge som da har fått inntrykk av at jeg ikke lenger liker Tromsø eller vil gjøre noe godt for idretten i Tromsø og omegn. Dette var et hjertesukk som kom fra personen Tove Paule. Og jeg må bare da få lov til å si, at det har jeg lært, er du idrettspresident, så er du det 100 prosent. Og det skal jeg ta til etterretning.

Ferdig med saken

- Vi aksepterer idrettspresident Paules beklagelse, sier Jonny Ternlind.

- Denne saken er nå kvittert ut fra vår side, og vi anser oss ferdig både med uttalelsene og saken som har "hengt i luften" en stund sier idrettslederen.