Det bekrefter Odds sportssjef, Morten Rønningen, overfor VG.

– Jeg må gratulere ham som far - tipper jeg snart, sier Odd-trener Pål Arne «Paco» Johansen til TV 2 etter 3–2-seieren mot Sandefjord.

Samboeren Maiken Hansen var allerede fire dager over termin på fredag, skriver TA.

– Jeg kommer til å være der under fødselen, og det kan skje når som helst. Forhåpentligvis passer det sånn at jeg får med meg alt, både fødsel og kamp, sa Bråtveit til avisen.

Stillingen var 2–2 da han ble byttet ved pause, og i sluttminuttene av andre omgang sendte Solomon Owusu hjemmelaget i ledelsen med et vakkert frispark. Owusus drømmetreff sikret også tre poeng for Odd.

MATCHVINNER: Solomon Owusu sikret seieren for Odd mot Sandefjord. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Franklin Daddys Boy Nyenetue sendte gjestene i ledelsen, før 16-åringen Faniel Tewelde utlignet for Odd. Filip Jørgensen sendte vertene i føringen ti minutter senere, men Danilo Al-Saed utlignet for bortelaget rett før pause.

I pausen hastet Bråtveit til sykehuset, før Owusu sikret seieren for Odd med frisparkperlen fem minutter før fulltid.

Odd-keeper Bråtveit ble nylig hentet til klubben etter at svenske Leopold Wahlstedt ble solgt til Blackburn. Han har tidligere spilt i blant annet Haugesund, Djurgården og franske Nimes.