Ett minutt på overtid viste Tåsen-gutten Oscar Bobb sin enorme teknikk.

Ut av ingenting slo Kevin De Bruyne en pasning som få gjør etter ham.

– Jeg sa takk til ham etterpå. Han er den eneste i verden som kan gjøre det der, sier Oscar Bobb etter kampen.

Innbytteren snek seg bak ryggen på høyreback Kieran Trippier. Han dempet ballen og fintet Newcastle-målvakt Martin Dúbravka.

– Først trodde jeg at jeg var offside. Jeg ble så lettet. Jeg glemte litt at det kanskje var offside, så jeg mistet hodet helt. Jeg har aldri kjent meg sånn før, sier Oscar Bobb til Viaplay.

– Det største øyeblikket i livet mitt på en måte, men samtidig kommer jeg til å leve den samme hverdagen, slår han fast.

Før han ble byttet inn fikk han en klar beskjed fra Pep Guardiola.

– Han sa bare: «Nå skal du inn og score», sier Bobb.

Og det gjorde han.

– Han har ekstreme ferdigheter på små flater. Det er en kroppsbeherskelse fra en annen verden. Det er vanskelig å utøve fotball på vakrere vis, sier Viaplay-ekspert Pål André Helland i studio etter kampen.

Oscar Bobb var ikke den eneste innbytteren som viste seg frem.

Newcastle hadde snudd kampen fra 0–1 til 2–1, men i det 69. spilleminuttet byttet Pep Guardiola inn Kevin De Bruyne.

Manchester City-stjernen har ikke vært på banen i Premier League siden han ble skadet i første serierunde mot Burnley i august.

Han satt hele kampen på benken mot Sheffield United i forrige runde, men da han først fikk sjansen, brukte han ikke lang tid på å presentere seg selv.

Rodri spilte belgieren rettvendt i mellomrommet. De Bruyne tok med seg ballen fremover og plasserte den mellom beina på Fabian Schär og ned i hjørnet bak Martin Dúbravka:

Fra De Bruyne entret banen til han scoret gikk det kun fire minutter og 35 sekunder før han viste hva han kan.

Så gjorde han det han kan aller best: Å servere lagkameratene.

Med en fantastisk gjennombruddspasning traff han lissene til Oscar Bobb, som dempet ballen lekkert med et silkemykt touch. Deretter fintet han Newcastle-keeper Martin Dúbravka med en lekker tofotsfinte.

Det var også Manchester City som tok ledelsen i Newcastle. Bernardo Silva leverte en kunstscoring da han flikket ballen inn med hælen etter 26 minutter:

Men snaut ti minutter senere snudde Newcastle kampen. Først spilte Bruno Guimarães en glimrende bakromspasning til Alexander Isak, som dro seg unna Kyle Walker og limte den bort i hjørnet.

Deretter scoret Anthony Gordon et ganske likt mål. Også han dro seg innover fra venstre og banket den i mål helt inne ved stolpen.

Manchester City presset på og hadde blant annet et tosifret antall hjørnespark, men utligningen og seiersmålet kom altså først da Kevin De Bruyne entret banen.

• Premier League fortsetter søndag med Everton – Aston Villa klokken 15.00 og deretter Manchester United – Tottenham klokken 17.30.