SARPSBORG 08 - MALMÖ FF 1–1

Andreas Vindheim (23) scoret mot Sarpsborg, men var ikke fornøyd med 1-1 i torsdagens europaligakamp. Neste gang vil han straffe sarpingene hardere.

Malmö falt til slutt for et massivt Sarpsborg-press på hjemmebane de siste ti minuttene. De svenske gjestene rakk bare å lede åtte minutter før det ble 1-1.

Om to uker møtes lagene igjen i Malmö. Da håper Vindheim å stille til intervju etter kampen med en mye bedre følelse.

– Jeg tror vi har gode muligheter (til å avansere fra gruppen). Nå er det Sarpsborg hjemme i neste kamp, og det er en kamp vi allerede ser fram til. Der vi vil gjerne ha litt revansj for måten vi framsto på i dag, sier Vindheim til NTB.

Samtidig levner han også Sarpsborg gode muligheter til å ta seg videre fra europaligaens jevne gruppe I.

– Absolutt. Det viste de hjemme mot Genk (3-1-seier), og de kan nok også slå Besiktas, som har hatt to strake tap. Men jeg håper vi slår dem neste gang, og da er nok mulighetene deres litt dårligere.

Vindheim har ikke mye til overs for måten Sarpsborg spiller fotball på, men respekterer det østfoldklubben har fått til i Europa i høst.

– Det er vel ikke en type fotball jeg vil spille selv, men man får respektere måten de spiller på. Dødballer er en del av fotballen, og det er bra å være god på det. De spiller med de midlene de har. Det er ikke en klubb med 100 millioner i budsjett, sier Malmös bergenske høyreback.