Det gnistret til mellom spillerne flere ganger, og Storhamar-spiller Sverre Rønningen fikk midtveis i siste periode matchstraff for å slå linjedommeren som prøvde å skille ham fra LIK-spiller Gabin Ville.

TV-bildene viste klart at det var Ville som traff dommeren, skriver NTB.

– Jeg skjønner ikke hva han driver med. Linjedommeren mener at jeg slo ham, men så dum er jeg ikke, sa Rønningen til TV 2.

Det skjedde på stillingen 2-1 til Storhamar, som tok ledelsen først ved Adrian Saxrud Danielsen og så ved Andreas Martinsen. Peter Quenneville økte til 3-1, men Alexander Reichenberg reduserte umiddelbart med sitt annet mål i kampen, og skapte ny spenning.

Sander Dilling Hurrød fastsatte resultatet i tomt bur på tampen.

28. oktober får Lillehammer sjansen til revansj i årets utgave av Hockey Classic i Håkons hall, med 10.000 på tribunene.

Stavanger Oilers fullførte onsdag sin CHL-sesong og spiller sin kamp i 8. serierunde først om halvannen uke. Oilers og Vålerenga er begge seks poeng bak Storhamar, med henholdsvis to og en kamp mindre spilt. Lillehammer på 4.-plass er ytterligere seks poeng bak.

Vålerenga slo Stjernen 4-2 i Oslo, mens Frisk Asker og Lørenskog tok hver sin borteseier mot de to siste på tabellen, henholdsvis Comet og Ringerike.