Nordmannen spilte hele kampen som spiss, men klarte ikke å score, og da endte det med uavgjort og tapt terreng i tetstriden i den tyrkiske superligaen for Trabzon-laget.

Sørloths lag ledet tabellen på målforskjell før runden, men ettersom Istanbul Basaksehir vant sin kamp 3-0, er Trabzonspor nå tre poeng bak tabellederen. Sørloths lag har derimot én kamp mindre spilt.

Sluttresultatet kunne likevel fort sett annerledes ut. Tre minutter på overtid av kampen jublet Trabzonspor for det de trodde var vinnermålet. Anthony Nnaduzor Nwakaeme satte ballen i mål, men ved hjelp av videodømming ble målet annullert.

Dermed endte det med 1-1 for Sørloth som for en sjelden gang gikk av banen uten nettkjenning.