– No comment, sier Ada Hegerberg på en pressekonferanse mandag, men hun er i et godt nok humør til å drøfte rundt egen klubbsituasjon likevel:

– Det virker som dere har mer info enn det jeg har. Jeg har ett år igjen av kontrakten min, så det tar jeg med knusende ro.

Den tidligere Ballon d’Or-vinneren er nemlig blitt koblet til Barcelona de siste månedene, men på spørsmål om den spanske stormakten, sier 27-åringen at det er «helt ubetydelig» hva hun synes om Barcelona nå.

– Jeg har stått i sånne situasjoner før, og jeg er godt vant med med dem. Jeg føler jeg klarer å ha fokus på det jeg skal, og det er å ha et godt VM med Norge.

– Du nevnte at de nye eierne ikke har tatt kontakt med agenten din, betyr det at Lyon ikke har bedt om forlengelse?

– Jeg har hatt kontakt med Michelle, den nye eieren. Men klubben har ikke vært i kontakt med agentene mine om en forlengelse ennå, sier Hegerberg på spørsmål fra VG.

– Det gjenstår å se. Det er veldig vanskelig å sette noen ord på, svarer superstjernen på spørsmål om hun kan tenkt seg å bli i Lyon ut karrieren.

Senere var det Barelona-spiller Caroline Graham Hansens tur til å besvare spørsmål fra den norske pressen.

Hun takker ikke nei til et eventuelt samarbeid med Ada Hegerberg i klubbsammenheng også.

– Ada er en veldig bra spiller. Alle vet at Ada kan score mye mål, så jeg tror hun kunne bidratt med mye. Sier alltid ja takk til folk som kan score mye mål, sier Graham Hansen.

Nevnte Hegerberg og Graham Hansen inkludert landslagssjef Hege Riise møtte pressen i anledning sommerens fotball-VM, som starter 20. juli.