Klokken 18 mandag spilte TUIL mot TIL 2 på Alfheim. Her kan du se bildeserie fra byderbyet.

Etter 1-1-smellen mot Harstad sist helg var Gaute Helstrup og TUIL klar for å revansjere seg mot TIL 2, som har hatt en variabel sesong i 2.-divisjon.

Fra A-laget stilte TIL 2 med fire spillere: Lasse Nilsen, Jostein Gundersen, Christer Johnsgård og Fredrik Michalsen er med mandag kveld.

iTromsø oppdaterte med de viktigste høydepunktene i oppgjøret:

TIL 2 stiller med følgende lag: Jakob Karlstrøm, Patrik Braathen, Henrik Carlyle, Jostein Gundersen, Lasse Nilsen, Brage Berg Pedersen, Henrik Johnsgård, Marius Dalhaug, Jonas Klausmark, Fredrik Michalsen, Christer Johnsgård.

TUIL har følgende startellever: Eirik Sørensen, Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jenssen, Tobias Nygård Vibe, Simon Laugsand, Lars-Gunnar Johnsen, Tomas Kristoffersen, Lars Henrik Andreassen, Håkon Kjæve, Vegard Lysvoll, Mohammed Ahamed

7 min: TUIL har hatt mest ball i åpningsminuttene, uten at det har vært til noen sjanser. Unggutan anført av 29 år gamle Christer Johnsgård ser ut til å ha forberedt seg godt.

12 min: Bortelaget har hatt ballen voldsomt mye, men TIL 2 har det siste minuttet ved Johnsgård og Nilsen klart å holde litt i ballen. Det er TILs reservegutter avhengige av om det skal bli poeng i dag.

17 min: Steffen Skogvang Pedersen nærmest så langt. Skuddet 20 meter utenfor fra motsatt kant av 16-meter av TUIL-backen.

21 min: Et innlegg klareres ut på 20 meter av TILs Henrik Carlyle. Der er Tomas Kristoffersen som dundrer ballen to meter over Karlstrøms mål.

26 min: Kampens første sjanse. TUIL ruller opp mot venstresiden og Laugsand er nære ved å score. God redning av Karlstrøm på det lave skuddet fra TUIL-backen.

29 min: Nå nærmer det seg for TUIL. Lysvoll fikk avslutte fra åtte meter, og minuttet etter Lars Henrik Andreassen fra 16 meter. Fortsatt 0-0.

33 min: Bare ett lag på banen de siste minuttene. Lars Henrik Andreassen blir på nytt stoppet etter en kjemperedning av Karlstrøm. Ikke mange sekundene senere må han i aksjon. Holder TIL 2 inne i kampen.

40 min: Lasse Nilsen med TIL 2s første skudd på mål. Dersom TIL går i garderoben med 0-0 er det de som vil være mest fornøyde.

45 min: På overtid av første omgangen holder TIL 2 på å sjokkere. Klausmark er nære på å score på et innlegg fra Braathen.

45 min: Enda mer dramatikk. TUIL får straffe etter at Håkon Kjæve tatt i det han skal avsluttet i duell med Gundersen. Andreassen tar straffen og sender bortelaget opp i 1-0. Mye protester mot dommeren før straffen blir tatt. Pause.

49 min: 0-2! TUIL dobler ledelsen. Mo hopper over et innlegg og Lysvoll har verdens enkleste jobb med å sette ballen i mål.

59 min: TUIL fortsetter hardkjøret etter å ha økt til 2-0, men plutselig er Johnsgård alene med Sørensen. Strålende redning av sistnevnte.

65 min: Brage Berg Pedersen med en tunnel på Laugsand som ender i en TIL-corner. Fortsatt solid TUIL-overtak.

68 min: 0-3! Vegard Lysvoll herjer på sin gamle hjemmebane. Mohammed Ahamed er byttet ut med Elias Skogvoll.

81 min: Rødt kort til Jostein Gundersen etter å ha fått to gule kort. Rimelig enveiskjøring mot slutten.

87 min: Mathias Johnsen kommer alene på bakre stolpe, men lykkes ikke å sette innlegget i mål.

0-3 og slutt på Alfheim. Seieren kunne vært enda større for et TUIL-lag som har vunnet 12 av 13 kamper så langt i 2.-divisjon. TIL 2 sliter mer med bare 10 poeng på 13 kamper.

TIl 2 - TUIL Foto: Ronald Johansen