ØIF Arendal er ute av EHF-cupen etter 30–30 mot franske Nantes i den tredje kvalifiseringsrunden søndag.

I den første av de to kampene i den tredje kvalifiseringsrunden i EHF-cupen tok Nantes en knepen 30–29-seier i siste minutt. Søndag endte returoppgjøret med 30–30. Det holdt ikke for Arendal, som er ute etter å ha tapt 59-60 sammenlagt.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang søndag, men franskmennene klarte å holde en tomåls ledelse i store deler av omgangen. Arendal kjempet på, og klarte å utligne til 16-16 før pause.

Også i andre omgang ble det jevnt, og med 30-30 er Arendal ferdige i EHF-cupen.

Olaf Richter Hoffstad bidro med sju mål hjemmelaget, og ble kampens toppscorer. Både Sondre Paulsen og Martin Lindell gjorde også sitt for hjemmelaget, med henholdsvis seks og fem mål hver.