Gjekstad blir nå presentert i sin nye danske klubb som sist sesong ble danske mestre og nå ligger på 2. plass i den danske kvinneligaen.

– Jeg tror virkelig at Odense kan være en klubb som kjemper i toppen de kommende årene. Både i Danmark og Europa, sier Gjekstad ifølge dansk TV 2.

Sandefjordingen har de to siste sesongene ført Kristiansand-laget til seier i Champions League. Nå fortsetter han på Fyn. Den norske landslagsspilleren Maren Aardahl spiller i klubben sammen med Tonje Løseth. Malin Aune er klar for Odense fra sommeren av.

– Jeg er trygg på at det er et bra og riktig valg, sa Gjekstad til Fædrelandsvennen.

Odenses nåværende trener, Ulrik Kirkely, skal neste sesong trene ungarske Györ med flere norske landslagsspillere i stallen.

Gjekstad ga i september beskjed om at han ikke tar fleresesonger med Vipers, som han har trent siden 2018. I tillegg til de to Champions League-titlene har Vipers vunnet alle titler i Norge siden Gjekstad ankom Kristiansand.

Odense ble slått i kvartfinalen av Champions League sist sesong, mens Gjekstads Vipers slo den danske mesteren 34–27 sist høst. 21. januar møter han igjen Odense på bortebane i Champions League.