Ulfstind og Kirkenes vant hver sin avdeling i 4.-divisjon, og vinneren av dobbeltoppgjøret sikrer seg en plass i 3.divisjon neste sesong.

Laget fra Tønsvika vant 3–0 hjemme i Tromsø for en uke siden, og har allerede tatt et stort steg mot opprykk til nivået over. Klarer de å fullføre jobben søndag kveld?

Hvis ikke venter en siste mulighet mot Innstranda neste helg.

Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
Vegar Fjell

Vi takker for følget, og gratulerer Ulfstind og hele Tønsvika med opprykket!

Vegar Fjell

SAKEN ER BIFF! SAKEN ER KARBONADE! SAKEN ER ERTESUPPE! Ulfstind vinner 4-1 sammenlagt mot Kirkenes og er klar for 3. divisjon!

Vegar Fjell

85: Fem minutter igjen til de kan fyre opp fyrverkeri og sprette champagnen på Tønsnes Road!

Og nå kastes nesten hele benken inn på tampen. Litt dårlig kvalitet på streamen, men Isak Furu Krogstad erstatter i hvert fall Vegard Lysvoll. Og så ser det da jammen ut som selveste Hans Åge Yndestad er på!

Kristian Zachariassen også inne.

Vegar Fjell

81: OI! Kjempesjanse for Kirkenes med ti minutter igjen. Siste mulighet til å skape spenning? En KIF-spiller får nesten servert ballen på blank kasse, men han får aldri et treff på ballen.

Vegar Fjell

77: Tom-Erik Strandli kommer inn for gjestene. TROR det er Thomas Isaksen som går ut.

Vegar Fjell

70: Med 20 minutter igjen å spille, er det INGENTING som tyder på at Kirkenes skal slå tilbake her. Ulfstind kontrollerer kampen fullstendig.

Laget fra Tønsnes nærmer seg allnorsk 3.divisjon med stormskritt. Det er bare å starte jakten på sponsorer til et økt reisebudsjett!

Vegar Fjell

62: Gjestene klart nærmest mål nå, og Vegard Lysvoll kjemper seg til en halvdårlig avslutning rett foran KIFs keeper.

Under halvtimen igjen på Kirkenes stadion.

Vegar Fjell

58: En Ulfstind-spiller går i bakken inne i KIF-feltet, men dommeren kaster armene ut til siden. Nok en riktig avgjørelse, og det var heller ingen store protester fra de gulkledde.

Vegar Fjell

Kirkenes noe skarpere her etter pause, men Ulfstind legger seg på ingen måte bakpå for å forsvare sammenlagtledelsen.

Stadig har Ulfstind 4-1 ledelse, og Kirkenes trenger en scoring for å få troen på dette.

Vegar Fjell

50: God KIF-sjanse! Sjøstrøms heading har god retningg mot mål, men meget patent keeperspill av Bergheim!

Vegar Fjell

48: Nære på! En Ulfstind-spiller banker til fra rett utenfor 16-meteren, men den går litt vel rett på keeper og ender med et hjørnespark.

Vegar Fjell

Lagene er tilbake, og hjemmelaget sparker i gang andreomgang. Kan de slå tilbake, eller blir det full fest på Tønsnes Road i kveld?

Vegar Fjell

PAUSE (1-1) - Gjestene har styrt kampen, og slo tilbake etter at hjemmelaget tok ledelsen litt ut av ingenting.

Hvis ikke champagnen var på kjøl i Tønsvika allerede, er det ingen tvil om at den kan gjøres klar nå. Kirkenes må score tre etter pause, og må heve seg mange hakk hvis det skal være mulig.

Vegar Fjell

39: 1-1! Hva gjør keeper der da?! Ekimov Olsen ute på 20 meter tilsynelatende uten noen god grunn. Inngripenen roter det til for KIF, og Thomas Aloyseous befinner seg plutselig med ballen i beina 22 meter fra mål.

I buret er det ingen keeper, og Ulfstind utligner enkelt!

Vegar Fjell

38: Frispark til KIF i meget god posisjon, men forsøket setter Bergheim aldri på noe prøve.

Vegar Fjell

35: Det er Ulfstind som ser skarpest ut, og det ser ikke akkurat ut som det er de som må jage mål. De har tydelig ingen intensjon om å forsvare inn et opprykk.

Vegar Fjell

33: KIF-keeperen voldsomt overmodig, og holder på å forære Ulfstind et mål. Slipper heldig unna

Vegar Fjell

Halvtimen spilt, og Kirkenes er altså i ledelsen. Men stadig leder Ulfstind sammenlagt, og KIF må fortsatte jage flere scoringer

Vegar Fjell

29: Ny nestenmulighet for Ulfstind etter et hjørnespark. Avslutningsforsøket blir blokkert og gjestene får en ny corner. Den ender i ingenting.

Vegar Fjell

27: Halvmulighet til Ulfstind. En stikker når nesten helt frem til Lysvoll, men nesten holder selvsagt ikke.

Vegar Fjell

26: Ulfstinds Erik Stoltz Pedersen, som har vært svært involvert de siste minuttene, pådrar seg gult kort etter å ha stoppet en Kirkenes-kontring

Vegar Fjell

23: 1-0! Hjemmelaget scorer!

Ulfstind-stopperne klarer ikke å heade unna et KIF-innlegg, og hjemmelagets Jørgen Nilsen Jerijærvi kan enkelt bredside Kirkenes i ledelsen.

Vegar Fjell

22: KJEMPEMULIGHET FOR ULFSTIND! Andreas «Løvland» svinger et hjørnespark inn og treffer Stoltz Pedersen, som header like utenfor!

Vegar Fjell

20: Stadig mer Ulfstind. Erik Stoltz Pedersen slår en god pasning gjennom til Thomas Isaksen, som ikke lykkes like godt med avslutningen

Vegar Fjell

18: Blir mye klabb og babb på det påfølgende hjørnesparket, før Ulfstind spiller seg rett inn i offside

Vegar Fjell

18: Gjestene får hjørnespark. Trykker tilbake nå Ulfstind

Vegar Fjell

17: Usikker på hvem hos Ulfstind som fyrer av, men muligheten er ikke ufarlig! Får ballen omtrent på 16-meteren helt upresset, men skuddet går et stykke til side for mål

Vegar Fjell

14: Frisparket ender i et hjørnespark, som NESTEN blir til noe. Hjemmelaget presser på nå

Vegar Fjell

13: Frispark til hjemmelaget i god posisjon

Vegar Fjell

10: Hjemmelaget får et hjørnespark, men den blir enkelt klarert av bortelaget.

Men KIF holder trykket oppe og kommer seg til en brukbar mulighet fra like utenfor 16-meteren. God avslutning, men til side for mål.

Vegar Fjell

Ulfstinds Ask Valen blir liggende etter en duell, men kommer seg heldigvis opp igjen

Vegar Fjell

3: Målsniken Vegard Lysvoll mottar ballen feilvendt inne i KIF-feltet og vender om med en rask avslutning som så mange ganger før, men avslutningen blir blokkert.

Vegar Fjell

1: Et uryddig tilbakespill holder på å gi en marerittstart for Ulfstind, men sisteskanse Frank Even Bergheim er våken og avverger situasjonen

Vegar Fjell

Gjestene, i dag ikledd gule drakter, tar avspark og returoppgjøret er i gang

Vegar Fjell

Lagene er på vei inn på banen, og avspark er rett rundt hjørnet!

Vegar Fjell

Men med i troppen er TIL-legenden Hans Åge Yndestad! Sønnen Christoffer starter ikke uventet, mens far Hans Åge er å finne på benken.

Kan 43-åringen rykke opp til 3.divisjon, samtidig som gamleklubbens andrelag rykker ned til TITO-serien?

Vegar Fjell

Ulfstind kommer altså på besøk til Finnmark med en 3-0 ledelse sammenlagt, etter to scoringer av Thomas Aloyseous og en av Thomas Isaksen i det motsatte oppgjøret på TUIL Arena.

Champagnen er nok allerede lagt på kjøl, men jobben må naturligvis fullføres!

Gjestene stiller også uten nøkkelspiller Martin Larsen Traasdahl i ettermiddag. Traasdahl som de siste sesongene har spilt på nivåene over for Senja, Finnsnes og Skjervøy.

Vegar Fjell

Kirkenes stiller slik: Aleksander Ekimov Olsen - Joakim Roska Persen, Jørgen Alexandersen, Espen Tømmerdal Brenden, Dan Michael Randa - Joakim Roska Persen, Mats Esperø, Jørgen Nilsen Jerijærvi, Magnus Hagen Noste - Mathias Tysdal, Sander Holte Sjøstrøm.

KIFs benk: Tebarek Gedewen Heyle, Emil Alexandersen, Bernt Berntsen Hølvold, Remi Johansen, Joakim Knutsen Sejrup, Ala Jumaa Sheikh-Omar, William Fallmo Hansen.

Vegar Fjell

Ulfstind stiller med følgende 11: Frank Even Bergheim - Julian Aloyseous, Tobias Nygård Vibe, Erik Stoltz Pedersen, Håvard Lysvoll - Ask Wilhelm Henriksen Valen, Christoffer Yndestad, Andreas Løvland, Thomas Aloyseous - Thomas Isaksen, Vegard Lysvoll.

På benken er: Tor-Inge Kristiansen, Eivind Vold, Isak Furu Krogstad, Magnus Mikkelsen, Tom-Erik Strandli, Hans-Åge Yndestad, Kristian Engstad Zachariassen.

Vegar Fjell

Hei, og velkommen til iTromsøs livechat fra opprykkskampen mellom Kirkenes og Ulfstind! Avspark venter om ganske nøyaktig fem minutter.

Mitt navn er Vegar Fjell, og jeg skal oppdatere dere med de viktigste høydepunktene fra kampen underveis.

Ulfstind fra Tønsvika leder 3-0 etter første oppgjør, og har en fot godt plantet i 3.divisjon.