José Mourinho og Roma ankom flyplassen i Bodø fredag formiddag, klar til avreise til den italienske hovedstaden. Bodø/Glimt skal avholde et internt møte om gårsdagens bråk på Aspmyra i løpet av dagen.

Roma gikk tapende ut av Conference League-kvartfinalen mot nordlendingene, og etter kampen oppsto det en situasjon i spillertunnelen.

Italienernes kaptein Lorenzo Pellegrini har anklaget Glimt-trener Kjetil Knutsen for å ha angrepet Romas keepertrener Nuno Gomes.

– Først sa han noe til ham, så gikk han fysisk til angrep, sier Pellegrini til Sky Sport Italia.

Etter det VG erfarer så var det en i trenerteamet til Roma som konfronterte Knutsen etter kampslutt, og dette startet tumultene. En av Romas assistenttrenere skal ha fysisk angrepet den norske treneren.

Kjetil Knutsen har ikke kommentert saken.

På vei fra bussen til terminalen holdt den portugisiske manageren rundt Roma-spiller Matias Vina. Hverken Mourinho eller andre fra Roma ønsket å snakke med pressen på flyplassen.

Roma-laget hadde politieskorte til flyplassen, noe som ikke er uvanlig for bortelag på tur i europeiske turneringer.

Bodø/Glimt bekrefter til VG at det var en hendelse i etterkant av kampen mot Roma, men henviser til politiet for ytterligere kommentarer.

Politiet bekrefter hendelsen og at de ble tilkalt til Aspmyra. Ingen av partene har anmeldt saken.

– Det var påstander om først en verbal, så en fysisk tildragelse mellom de to trenerteamene i spillertunnelen, sa operasjonsleder Kai Eriksen til VG.

VG har sendt henvendelser til både UEFA og Roma for ytterligere kommentarer og informasjon, men har foreløpig ikke fått svar. Bodø/Glimt ønsker ikke å kommentere saken før de har hatt et møte fredag.