Tammy Abraham ble matchvinner på Villa Park da han satte inn kampens eneste mål etter åtte minutters spill.

Med tre poeng klatrer Nylands Villa opp på 18 poeng, noe som holder til en 13.-plass på tabellen.

Celina startet

Norsk-kosovaren Bersant Celina startet kampen for Swansea, men klarte ikke forhindre tap.

Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich i bortemøtet med Nottingham Forest. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse ved Lewis Grabban allerede etter fem minutter, men i annen omgang snudde Norwich kampen etter to scoringer av Timm Klose.

Markus Henriksen var ikke i troppen som tok imot Preston lørdag. Henriksen pådro seg et stygt kutt i hodet under landslagsoppholdet. Nordmannen måtte sy åtte sting etter skaden han fikk da Norge slo Slovenia.

Henriksen-nedtur

Henriksens lag tok ledelsen fem minutter før slutt ved Jarrod Bowen, men Presten reddet ett poeng i siste liten ved Louis Moult.

Øvrige kamper i Championsship lørdag:

Blackburn – Leeds 2-1, Brentford – Bristol City 0-1, Ipswich – QPR 0-2, Reading – Millwall 3-1, Rotherham – Bolton 1-1, Stoke – Birmingham 0-1, Wigan – West Bromwich 1-0.

Kampen mellom Derby og Sheffield United starter senere lørdag.