Hjemmelaget stupte i angrep rett etter pause og fikk uttelling etter drøyt tre minutter. Etter svenske Dejan Kulusevksis forarbeid dukket 20-åringen opp på bakerste stolpe, og satte inn kampens første scoring til et enormt jubelbrøl i London.

Sarr feiret både sitt første Premier League-mål og første scoring for Tottenham før vertene også dundret videre i samme tempo. Spurs var nære å øke ledelsen ved flere anledninger før Sarr ble byttet ut med et kvarter igjen å spille.

SEIERSGLISET: Pedro Porro gratulerer Pape Matar Sarr med sin første Tottenham- og Premier League-scoring. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP / NTB

Tottenham var mer eller mindre overlegne i andre omgang.

– Manchester United ble utspilt, utkjempet og var fraværende på midtbanen. De var ikke gode nok foran mål, og ga bort scoringer. Bra jobbet av Spurs. Manchester United har mye arbeid å gjøre, oppsummerer Manchester United-legenden Gary Neville på Sky Sports.

Da Sarr gikk av banen reiste hjemmesupporterne på Tottenham Hotspur Stadium seg.

– Det har vært en fantastisk god prestasjon, alderen tatt i betraktning, kommenterte Viaplays Nils Johan Semb.

Det var ikke bare scoringen midtbanemannen bidro med i London-lagets første seier for sesongen.

– For en kveld. 20 år gammel og lekker scoring, men også imponerende i duell- og nærkampspillet. Det er en super fysikk på Tottenhams nummer 29, sa Semb etter at midtbanespilleren hadde taklet Manchester Uniteds Marcus Rashford på en overgang.

Se høydepunktene øverst i saken!

SENTRAL: Pape Matar Sarr stopper Manchester Uniteds Marcus Rashford. Foto: Alberto Pezzali / AP / NTB

Manchester Uniteds nummer ti fikk lite til å stemme som midtspiss mot Tottenham. Rashford startet også på topp i serieåpningen mot Wolverhampton. Tidligere klubbkaptein Roy Keane var nådeløs i dommen over United-spissen etter kampslutt.

– Rashford spilte i midten igjen. Han er som et barn der fremme. Han er åpenbart ikke fornøyd med å spille der. Kroppsspråket hans og de første ballberøringene tyder på at han ikke vil spille i midten, sa Keane på Sky Sports.

– Men det må han. Man er nødt til å gjøre en jobb for laget. Man ser på kapteinen, de rutinerte spillerne og de etablerte internasjonale spillerne – de er enkle å spille mot. Det er den største fornærmelsen jeg kan gi til disse Manchester United-spillerne, fortsatte den tidligere midtbanespilleren.

KNALLHARD DOM: Roy Keane slakter Marcus Rashford og Manchester United etter lagets første Premier League-tap denne sesongen. Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters / NTB

Med syv minutter igjen å spille økte Spurs ledelsen da innbytterne Ivan Perisic slo en ball mot Ben Davies i feltet. Davies’ forlenget den, og Manchester United-stopper Lisandro Martínez styrte ballen uheldig i eget mål.

Dermed 2–0 til vertene, som sikret Ange Postecoglous første seier som Tottenham-manager.

– Jeg er fornøyd. Vi viser glimt av spillet vårt i dag, og jeg så nok i dag som oppmuntrer meg. Vi må bare fortsette å utvikle oss og forhåpentligvis plukker vi poeng på veien, sier Postecoglou til BBC etter seieren.

Høyrebacken Pedro Porro sto for Tottenhams største sjanse i første omgang da han smelte ballen i tverrliggeren fra 16 meters hold.

Bruno Fernandes kom også til en enorm sjanse før pause da han fikk heade helt umarkert og alene foran mål, men satte avslutningen langt til side for stengene. Noen minutter før det ropte bortelaget på straffespark i denne situasjonen:

VAR-teamet konkluderte med at det var for kort avstand fra skuddet til forsvarsspillerens posisjon, og dermed ble handsen ikke ansett som straffbar.

Manchester United-manager Erik ten Hag er derimot uenig i avgjørelsen.

– Det er absolutt straffespark. Han endrer ballretningen, sier nederlenderen på

I seriepremieren forrige helg spilte Tottenham uavgjort på bortebane mot Brentford, mens Manchester United slo Wolverhampton på hjemmebane etter en mye omdiskutert dommeravgjørelse i sluttminuttene: