Den suverene serielederen var ille ute etter å ha tapt 0–2 i første kamp mot tabelljumboen i Serie A, men Roma fikk den ønskede starten i returoppgjøret da Haavi scoret i det 14. minutt.

Elena Linari doblet ledelsen i det 33. minutt, og dermed var det 2–2 sammenlagt. Tross enorm Roma-dominans både i banespill og sjanser lot flere mål vente på seg. Først i det 84. minutt kunne Roma-spillerne juble igjen da Zara Kramzar scoret. Hun var byttet inn noen minutter tidligere. Haavi og Anja Sønstevold var i Romas startoppstilling. Haavi ble byttet ut midtveis i 2. omgang.

Roma møter Milan i semifinalen i mars, også da med bortekamp først. Roma vant cupen i 2021 og har vært tapende finalist de to siste årene.