TIL 3 slo Bjørnevatn 4-1 fredag.

- Utrolig bra laginnsats. Jeg er virkelig imponert over guttene; dette var veldig bra, forteller trener Ola Rismo på telefon fra Finnmark.

Tidlig ledelse

Tredjelaget tok ledelsen tidlig ved Håvard Mannsverk. Brage Berg Pedersen doblet senere ledelsen til 2-0. Før pause skapte Bjørnevatns Giedrius Tomkevicius nytt liv i kampen da han stanget inn reduseringen etter et hjørnespark.

Så startet dramatikken i Bjørneparken.

Tomkevicius fikk sitt andre gule for kvelden tidlig i 2. omgang, og gjorde oppgaven vanskeligere for de gulkledde.

Så satte Garib Gerkondani inn 3-1 for TIL 3, som dermed hadde alle tre poengene før Ola Rismos menn også ble redusert til ti mann da Sigve Lohne måtte gå av banen.

- Ingen stygg kamp

Ifølge Bjørnevatns Facebook-side ble TIL 3-spilleren Lohne utvist etter en stygg takling bakfra.

- Det var ikke en stygg kamp, men det var bra temperatur. Vi møter et fysisk sterkt lag med ihuga supportere. Men det var ingen spesielt stygg kamp, melder Ola Rismo til iTromsø.

Men rødkortene var ikke brukt opp. BIL-keeper Sarunas Jurevicius handset utenfor egen boks, og fikk det hjemmefansen beskrev som en veldig unødvendig utvisning. Frisparket ble banket i mål av Henrik Åsali, og sluttresultatet ble dermed 4-1 til TIL 3.

Det er en særdeles viktig seier i kampen om topp fire-plassering i 3.-divisjon avdeling 12. Med tap i dag er Bjørnevatn akterutseilt i kampen, som nå trolig står mellom Alta 2, Skjervøy og Skarp.

I en annen kamp fredag vant Salangen 5-1 over svake Tverrelvdalen på bortebane,