Veterankeeperen kom med fingeren etter at supporterne kjeftet ham opp etter at han hadde spilt ballen ut over sidelinjen.

«Fingeren» ble snakkisen etter kampen, og på sosiale medier herjet det med meninger. TV 2s ekspert Jesper Mathisen var blant dem som mente at en beklagelse måtte komme.

Og den kom tirsdag formiddag. Strømsgodset sendte den ut på Twitter.

– Hei alle Godset-fans, alle som er glad i klubben og alle i Unionen (klubbens supportergruppe, journ. anm.). Jeg beklager at jeg overreagerte i går. Jeg skulle ikke ha gjort det. Samtidig er jeg opptatt av at vi skal prøve å skape god stemning på stadion, og jeg føler at det har vært veldig mye negativitet over en veldig lang periode, ikke bare i år, men i fjor også, sier Pettersen.

– Mitt budskap

Pettersen sier at han håper at folk kommer på kamp for å hjelpe laget og ikke for å rive laget og spillerne ned.

– Mitt budskap er at vi håper å snu trenden sammen med dere, både på banen og utenfor banen. Kom for å støtte oss, ikke rive oss ned.

Ifølge NRK, kan keeperen bli straffet for hendelsen.

«Spillere har tidligere mottatt bøter for å ha gjort tilsvarende mot motstanderens supportere. Hvis nemnda oppretter sak, vil Doms- og sanksjonsutvalget konkludere i løpet av én til to uker», skriver NRK på sine nettsider.

John Arne Riise fikk to kampers karantene etter en kamp mellom Aalesund og Viking i fjor, der han kom med «fullstendig uakseptable uttalelser» da han gikk av banen i oppgjøret.

På Twitter skriver den tidligere Liverpool-profilen hva han mener om Bugge-saken.

Strømsgodsets kamp mot Molde endte 1-1. Laget fra Drammen har hatt en tung start på sesongen med 15 poeng etter 14 kamper. Det gjør at klubben er plassert som nummer 14 av 16 lag i Eliteserien.

Bare Tromsø og Viking har åpnet svakere.