Det ser ut som om skademarerittet for Jürgen Klopps menn ikke tar slutt. På landslagstrening for England skal Gomez ha pådratt seg en alvorlig skade, melder flere engelske medier, blant annet Mirror. England møter Irland til privatlandskamp på Wembley torsdag kveld.

The Telegraph melder at Liverpool og Gomez frykter det verste, at midtstopperen har pådratt seg en alvorlig skade.

Onsdag kveld bekrefter det engelske landslaget på sin nettside at Gomez har trukket seg fra troppen med en kneskade som gjør at han mister de tre kommende kampene for Three Lions.

Sky Sports melder at Gomez har pådratt seg en skade som kan være alvorlig, men FA skriver ingenting om hvor alvorlig skaden er. Gomez har nå dratt hjem til Liverpool for å få analysert skaden.

– Det var opprørende å se, han hadde ganske mye smerter. Det var ingen rundt ham da det skjedde. Jeg likte ikke akkurat det, sier Gareth Southgate ifølge Liverpool Echo.

Van Dijk tok korsbåndet

I kampen mot Everton tok Liverpools midtstoppergigant Virgil van Dijk korsbåndet i møtet med Everton-keeper Jordan Pickford. I forrige serierunde mot Manchester City måtte høyreback Trent Alexander-Arnold forlate banen med en strekk, han er ventet å være ute i flere uker.

Da det så ut som om det ikke kunne bli verre for den bakre fireren til regjerende ligamester Liverpool, så har altså Joe Gomez blitt skadet på landslagstrening.

Her ble Virgil van Dijk taklet av Jordan Pickford forrige måned. Liverpool-spilleren og den nederlandske landslagsspilleren er etter all sannsynlighet ute mer eller mindre resten av sesongen:

Gomez spilte sammen med Joel Matip mot Manchester City forrige helg. Matip har også vært svært skadeutsatt, han spilte for første gang på tre uker da Liverpool spilte uavgjort mot City.

Liverpool Echo skriver at med Gomez ute er Matip den eneste «senior»-midtstopperen tilgjengelig for øyeblikket.

Fabinho ut med strekk

I Champions League-kampen mot Midtjylland var midtbanespiller Fabinho omplassert til midtstopper, men måtte forlate banen med en strekk:

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær raste mot det tette kampprogrammet og slitasje for spillerne etter seieren mot Everton sist helg, spesielt etter at de spilte Champions League i Tyrkia onsdag kveld og hadde tidlig kamp lørdag. Klopp ga Solskjær støtte.

– Jeg har snakket med Premier League. Ingen lag burde ha 13.30-avspark på lørdag etter å ha spilt kamp onsdag kveld. Premier League må gjøre endringer. Sky Sports, BT Sports, alle må snakke med hverandre, sa Klopp.

Liverpool er nummer tre i Premier League etter åtte serierunder. Laget har fem seirer, to uavgjort og et spinnvilt 2–7-tap for Aston Villa i begynnelsen av oktober.