Lørdag gjester Gutan Haugesund på Alfheim stadion. Dette blir et hyggelig gjensyn for motstanderlagets trener, Mark Dempsey, som tilbrakte sine første år som trener i nettopp Tromsø. Dette etter et kort opphold som trener i Manchester Uniteds ungdomsakademi.

- Det blir fint å komme tilbake. Flere av folkene fra den tiden er der fortsatt, som for eksempel Truls Hallen - Norges best trente mann etter meg, spøker Dempsey i et intervju med klubbens egen TV-kanal.

Trivdes godt

I tillegg til å besøke TILs fysiske trener uttaler Dempsey at han har flere venner han skal møte, blant annet fra Tromsdalen, hvor han bodde under Tromsø-oppholdet sitt.

- Det blir fint å komme tilbake, og det er med ekstra stolthet når jeg er hovedtrener for et lag. Jeg hadde noen veldig fine minner fra Tromsø. Det var noen fantastiske folk der oppe, som hadde bena plantet på bakken. Det er min type folk, sier Haugesund-treneren til TV-kanalen.

Etter oppholdet i Tromsø var engelskmannen i trenerteamet til Ole Gunnar Solskjær, både i Molde og i Cardiff, før han ble Haugesund-trener.

Har troen på TIL

Dempsey er for øvrig også takknemlig for at det er på sommeren Haugesund skal besøke Tromsø. Været har han nemlig blandede følelser om.

- Vi vet alle hvordan Tromsø er, det er kaldt. Det blir en tøff kamp, men heldigvis er vi midt på sommeren, så vi slipper risikoen for snø, sier han med et smil i intervjuet.