Ifølge Manchester Evening News har ikke Manchester United opplevd verre på 37 år. Høsten 1986 tapte også klubben seks av sesongens 10 første kamper. I begynnelsen av november ble manager Ron Atkinson byttet ut med Alex Ferguson.

Etter Champions League-tapet tirsdag kom det første spørsmålet om nederlenderen frykter for posisjonen sin nå.

– Sist sesong var alt bra og nydelig. Vi fikk til mer enn vi kunne forvente. Vi visste det kom til å bli noen nedturer da vi gikk inn i dette prosjektet. Men vi skal komme ut av dette sammen, vi kjemper sammen, holder sammen og har ryggen til hverandre, svarte manageren.

Ten Hag: Poengsnitt 1,2

Erik ten Hags andre sesong i Manchester United har startet smertefullt. To strake tap i åpningen av Champions League – mot Galatasaray og Bayern München – er klart svakere enn den i starten av den internasjonale sesongen til Solskjær, Mourinho og Moyes i de sesongene de fikk sparken. 18 baklengs på sesongens 10 første kamper er illevarslende og verre enn den sparkede managertrioen opplevde.

Uniteds 10 første kamper med Erik ten Hag denne sesongen (7 liga, 2 Champions League og 1 ligacup):

4 seire, 0 uavgjort, 6 tap. Målforskjell: 15–18.

Solskjær: Poengsnitt 1,7

Ole Gunnar Solskjær fikk sparken 21. november 2021 etter nesten tre år i jobben. Sesongen startet med storseier over Leeds og Cristiano Ronaldo kom tilbake til Old Trafford med to scoringer da Newcastle ble slått 4–1. Solskjær-problemene startet med tap for Young Boys, men Villarreal ble slått etter Ronaldo-scoring fem minutter på overtid i Champions League-kamp nummer to. Tap for West Ham i ligacupen og 4–2-nederlag for Leicester varslet det som skulle komme.

Uniteds 10 første kamper med Ole Gunnar Solskjær 2021/2022 (7 liga, 2 Champions League og 1 ligacup):

5 seire, 2 uavgjort, 3 tap – målforskjell 19–13.

FORGJENGERE: Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager under kamp mot José Mourinho og Tottenham i 2019. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB

Mourinho: Poengsnitt 1,4

José Mourinho fikk sparken 18. desember 2018 i sin tredje sesong med klubben. Han fulgte etter Louis van Gaal som fullførte to sesonger med Manchester United. Portugiseren vant Europa League og ligacupen, men fikk så trøbbel den tredje høsten. Den nåværende Romas-sjefen opplevde straffetap for Derby i ligacupens første runde for fem år siden. Men United tok fire av seks mulige poeng i Champions League-åpningen.

Uniteds 10 første kamper med José Mourinho 2018/2019 (7 liga, 2 Champions League og 1 ligacup):

4 seire, 2 uavgjort, 4 tap – målforskjell 15–14.

Moyes: Poengsnitt 1,7

David Moyes fikk sparken 22. april 2014 i sin første sesong med klubben. Den nåværende West Ham-manager fikk den utakknemlige oppgaven å etterfølge Alex Ferguson i jobben. Manchester United vant sitt siste ligagull med skotten i 2013. Starten var ikke fantastisk – med blant annet 4–1-tap for Manchester City – men Moyes fikset fire poeng på de to første kampene i Champions League.

Uniteds 10 første kamper med David Moyes 2013/2014 (7 liga, 2 Champions League og 1 ligacup):

5 seire, 2 uavgjort og 3 tap – målforskjell 16–12.