Ada Hegerbergs Lyon er i samme gruppe som Brann, som tidligere tirsdag ble historisk med sin første Champions League-seier. Og Lyon viste hvorfor de er storfavoritter i gruppen:

Etter 24 minutter sto det hele 5–0 mot tsjekkiske Slavia Praha. Ada Hegerberg noterte seg for to målgivende, først til Daniëlle van de Donk, som gjorde 2-0, og Vanessa Gilles, som nikket inn en retur fra tverrligger til 3–0.

I det 58. minutt ble Hegerberg holdt igjen av Diana Bartovicova på vei gjennom, krasjet i keeper, og fikk straffe. Den tok hun selv. Hun fintet ut keeper og skjøt nesten midt i mål.

Dermed nådde Hegerberg en liten milepæl: Det ble hennes mål nummer 60 i Champions League.

HERJET: Caroline Graham Hansen hadde fire målgivende på fem mål. Foto: ALBERT GEA / Reuters / NTB

I gruppe A viste de regjerende CL-mesterne at storformen fremdeles er intakt.

Det gjorde i alle fall Caroline Graham Hansen, som noterte seg for fire målgivende i 5–0-seieren mot Benfica. Ingrid Syrstad Engen spilte også fra start, som midtstopper.

Først banet Hansen vei for Alexia Putellas første scoring, som deretter også scoret kampens andre mål.

Ballon d’Or-vinner Aitana Bonmatí gjorde mål nummer tre, etter et innlegg fra Hansen.

I det 52. minutt raidet Graham Hansen igjen før hun serverte Bonmatí pasningen til 4-0-målet.

Ni minutter senere førte Graham Hansens innlegg til et vakkert mål, da innbytter Asisat Oshoala på akrobatisk vis brassesparket ballen i mål mellom to forsvarere.