Fredrik Gulbrandsen forlot banen i serieåpningen i tårer. Nå har moldespilleren gjennomgått undersøkelser, og det ser ut til at det ikke er så alvorlig.

– Fredrik har en liten muskelskade. Vi vil i tiden fremover fortløpende vurdere når han er klar til å fases inn i fotballtrening og kamp, sier Moldes lege Martin Engeland til TV 2.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Det kan love godt for både Gulbrandsen og Molde sin del. Angrepsspilleren har vært i god form med syv scoringer i Europa League siden han signerte for romsdalingene i august.

I eliteserieåpningen mot Strømsgodset rakk Gulbrandsen så vidt å få med seg Moldes første scoring før han la seg ned på gresset, og deretter ble geleidet ut av banen med hendene foran ansiktet.

– Det er krise for Molde. Han har vært i fantastisk god form på løpstester og i kampene i Europa. Han har bare flydd bortover gresset. Jeg skjønner at han er knust, sa TV 2-ekspert Jesper Mathisen.

Vil du lese mer om norsk fotball? VGs store klubbmagasin om Tromsø IL inneholder 100 sider med reportasjer, gode historier og fakta om klubben. Magasinet kan kjøpes i vår nettbutikk (fri frakt!)