Etter en toppkamp som vil huskes for dramatikk, en svært kritisk Erling Moe om dommerstanden i Norge og hele tre straffebom var Kjetil Knutsen klar i sin tale:

Nå skal strafferutinene gjennomgås hos serielederen.

– Når vi får nummer to og ikke klarer å score ... det er ikke bra. Det må vi gå litt igjennom her. Hvem vi setter opp, for dette var ikke godt nok, sier Bodø/Glimt-treneren til VG.

I fraværet av sin faste straffeskytter Amahl Pellegrino fikk både Albert Grønbæk og Faris Pemi Moumbagna prøve seg fra elleve meter.

Begge to bommet.

Knutsen er tydelig oppgitt, og smiler og ler ironisk da VG spør han om straffebommene:

– Det kan koste oss dyrt å ta dårlige valg. Det får vi evaluere.

Pellegrino var suspendert etter det gule kortet han pådro seg mot Strømsgodset sist runde.

– Vår vanlige straffetager sitter hjemme i Bodø. Han er ganske sikker. Og hadde Nino (Zugelj) vært på banen så hadde han tatt.

– Det er ingen god løsning at Albert (Grønbæk) tar den selv når det er han som blir felt. Akkurat i dag ville jeg ikke ha satt opp Moumbagna heller, mener Knutsen.

  • Også Molde bommet på straffe, men det er denne situasjonen som fikk Erling Moe til å frese:

Ulrik Saltnes ble den store helten med to scoringer. Om Bodø/Glimt fått en straffe til, ville han tatt saken i egne hender.

– Det kunne jo ikke blitt mye dårligere. Det var ikke akkurat en straffeoppvisning utpå her, sier Saltnes til VG.

– Jeg er fornøyd med at vi gjør jobben til tross for at vi bommer på to straffer. Men, igjen, det er ikke bra, sier Knutsen.

Med seieren over Molde leder Bodø/Glimt Eliteserien med tre poeng ned til Viking når det gjenstår seks kamper. Molde er hele elleve poeng bak, og virker å være hektet av i kampen om gull.

  • Glimts faste straffeskytter var meget fornøyd etter tre poeng mot Molde: