Rangers har tross de siste nederlagene god bortestatistikk denne sesongen, beste i ligaen med 16 seire etter torsdagens kamp.

Laget gikk offensivt ut og pepret løs med 19 skudd på mål i første periode mot Toronto Maple Leafs, hvorav to gikk inn. Først scoret Brady Skjei med hjelp av norske Zuccarello, deretter utlignet Maple Leafs' Tyler Bozak, før Pavel Butsjnevitsj sikret 2-1-ledelse for gjestene til pause.

Rangers fortsatte kjøret i andre periode, med J.T. Miller først på scoringslista, før Zach Hyman svarte for Maple Leafs, så det sto 3-2 til New York Ranges ved andre pause.

Lagene spilte jevnere i tredje periode, men så senket Rangers' Michael Grabner hjemmelaget med to mål på rad og sikret 5-2-seieren.

Zuccarello fikk 19 minutter og 39 sekunder på isen, men klarte heller ikke denne kampen å være sistemann på pucken. Måltørken har vart i 14 kamper nå.

Den svenske målvakten Henrik Lundqvist hadde før kampen sluppet inn 20 av 113 skudd på mål på tre kamper, men fikk likevel spille hele kampen. Som takk for tilliten reddet han 23 av 25 skudd.

– Du må bare prøve å jobbe hardt og være positiv. Det er den eneste måten for meg. Det er virkelig ingen snarveier for å komme seg tilbake på det nivået du skal være på, sa Lundqvist før kampen torsdag.

Tap for Martinsen og Avalanche

Andreas Martinsen var tilbake på isen da Colorado Avalanche tapte 1–2 for Anaheim Ducks fredag.

Den norske NHL-spilleren var ikke med da laget hans tapte for Chicago Blackhawks tirsdag, men fikk ni minutter og 18 sekunder på isen mot Anaheim Ducks.

Martinsens svenske kaptein, Gabriel Landeskog, sendte Colorado Avalanche i ledelsen i 2. periode, men scoringer av Hampus Lindholm og Nick Ritchie i 3. periode sikret seieren for Anaheim Ducks. Vinnermålet kom to minutter og to sekunder før slutt.

Colorado Avalanche måtte klare seg uten viktige Tyson Barrie, som mistet sin første kamp denne sesongen på grunn av en skade.

Kampen var for øvrig preget av en 45 minutter lang forsinkelse etter at knust glass endte på isen i løpet av 2. periode.