– Hvis jeg var Ten Hag og så denne kampen ville jeg vært litt lei meg. «Jeg fikk ikke denne gutten på det nivået jeg ville». Kanskje var han to eller tre år for tidlig i Manchester United?

Spørsmålet stilles av Jürgen Klinsmann. Den tidligere tyske storspilleren og manageren sitter i ESPNs podkast og snakker om Jadon Sanchos prestasjoner mot PSG. På utlån fra Manchester United viste engelskmannen seg virkelig frem onsdag kveld.

Jürgen Klinsmann

Tidligere landslagstrener for USA og Tyskland

Til tider herjet Sancho med backen Nuno Mendes, som flere ganger måtte se at ryggen til engelskmannen forsvant.

Opta melder at Sanchos 13 vellykkede driblinger er flest i en semifinale i Champions League siden Lionel Messi i 2008.

– Han har vist det veldig ofte på trening, sa Dortmund-trener Eden Terzic etter kampen.

– Det er kanskje ikke så lett å ta det ut på banen, spesielt når du ikke har hatt rytme på en stund. Vi kjenner kvaliteten hans, og vi så den igjen i dag. Vi visste at vi trengte en slik prestasjon fra Jadon, slår Terzic fast.

Eden Terzic

Borussia Dortmund-trener

Borussia Dortmund tok det et steg lengre på egen konto på X og mener folk skylder Sancho en unnskyldning:

Sancho havnet på kant med Manchester United-manager Erik ten Hag i høst og ble satt til å trene alene. I januar ble det klart at han gikk på lån til Borussia Dortmund, klubben han slo gjennom i før han gikk til United.

På en pressekonferanse torsdag ettermiddag, fikk Ten Hag spørsmål om Sancho.

– I går spilte han veldig bra. Han er en veldig god spiller og i går viste han hvorfor Manchester United kjøpte ham. Det er bra. Jeg er glad på Jadons vegne, så får vi se hva som skjer i fremtiden, sier Ten Hag.

– Ten Hag så nok denne kampen og må ha tenkt «herregud, hva gjorde jeg galt? Hvorfor klarte jeg ikke å fikse det? Ville han bare ikke være her?». Han stanger nok hodet i veggen av dette, sier tidligere landslagsspiller for Skottland Craig Burley i ESPN-podkasten.

Craig Burley

Scoret mot Norge i VM 1998

Thierry Henry peker på hva mental helse har å si for fotballspillere.

– Når du ikke er frisk her (peker mot hodet) så klarer du ikke å prestere. Han slet mentalt i United, men ting virker bedre nå. I United spilte han mange kamper og driblet kanskje syv ganger? Han gjorde det bare i første omgang i kveld, sier den franske fotballegenden hos CBS.

Thierry Henry

Herjet for Arsenal, Barcelona og Frankrike

Han tror hva som skjer med Sancho fremover er avhengig av hva som skjer med Manchester United. For enn så lenge er kantspilleren Uniteds eiendom, og Ten Hags fremtid er langt fra sikker.

Henrys makker i studio, Micah Richards, kaller det et United-problem.

– Manchester United har interne og eksterne problemer. Pogba var i Juventus en av verdens beste spillere, men fikk det ikke til i United. Bruno Fernandes har blitt slaktet til tider, men presterer nå. Casemiro er ikke den samme som han var i Real Madrid. For Sancho å prestere på sitt beste der, det skjer ikke akkurat nå. Hvis jeg var han ville jeg blitt værende, sier Richards.

Micah Richards

Tidligere Manchester City

– Hvis en spiller kan spille en kamp på dette nivået, så må han gå til Manchester United. Han trenger å spille hvert år på toppnivå. Dortmund er et veldig bra lag, men de går ikke ofte til semifinalen. Med Manchester United skal du være der hvert år. Det er meningen for ham å spille på den største scenen, sier det italienske ikonet Alessandro Del Piero i samme studio.