Ángeles Béjar skal ha låst seg inne i kirken Divina Pastora de Motril, som ligger øst for Malaga helt sør i Spania. Det skriver nyhetsbyrået EFE.

Også den anerkjente The Guardian-journalisten Sid Lowe skriver det samme Twitter.

– Det er en umenneskelig og blodig jakt som sønnen min ikke fortjener, har Bejar uttalt til EFE.

Til nyhetsbyrået sier hun at dette vil fortsette til sønnen blir rettferdig behandlet. Hun har med seg søsteren sin i kirken.

Moren til Rubiales ber Jenni Hermoso om å komme frem med sannheten og holde seg til den versjonen hun hadde i starten av hendelsen.

I tillegg melder den spanske radiokanalen Onda Cero at det spanske fotballforbundet ønsker at Uefa utestenger dem. Det vil dem fordi den spanske regjeringen har innblandet seg i prosessen og ønsker å fjerne Rubiales.

Om Spania blir utestengt av Uefa, vil alle klubblag bli utestengte Uefaturneringer som Champions League, Europa League og Conference League.

Foto: Isabel Infantes / Pa Photos / NTB

Under medaljeseremonien etter Spanias VM-bragd mot England tok Rubiales og kysset Hermoso på munnen. I ettertid har presidenten fått skarp kritikk fra verden over.

Han har blitt suspendert av Fifa fra all fotballaktivitet i 90 dager etter hendelsen.

Samtlige landslagsspillere på kvinnesiden har trukket seg fra landslaget så lenge Rubiales er president. Han nekter å trekke seg. Også hele støtteapparatet har trukket seg, med unntak av hovedtrener Jorge Vilda.

Mange landslag har kommet med sin støtte til det spanske landslaget. Samtidig var det flere demonstrasjoner under forrige La Liga-runde.

Foto: JAVIER SORIANO / AFP / NTB