Vetlesen og trener Ronny Deila fikk en perfekt start på oppholdet i Brugge.

23-åringen ble byttet inn på stillingen 2–0 i kampens 74. minutt og markerte seg umiddelbart med scoring.

«For en debut!» skriver den belgiske storavisen Het Laatste Nieuws.

Ballen ramlet ned i beina på nordmannen rundt straffemerket og på halv volley banket han den i mål «så nettet ristet», for å sitere avisen. Bildene viser elleville jubelscener på Jan Breydel-stadion.

FULLTREFF: Hugo Vetlsen banker til fra 11–12 meter og sender Brugge opp i 3–0. Foto: BRUNO FAHY / Belga

Dermed ble det 3–0-seier i Ronny Deilas første kamp som hovedtrener for det belgiske laget – som har et perfekt utgangspunkt før returmøtet i Aarhus.

Antonio Nusa spilte 74 minutter for Club Brugge. Magnus Knudsen fikk 80 minutter for AGF.

Vinneren over to kamper tar seg videre til tredje kvalifiseringsrunde i Conference League.