Regjerende seriemester Brann tok imot nyopprykkede Åsane til lokaloppgjør, men Åsane viste at de ikke er noen kasteball. De ledet både 1–0 og 2–1 mot rødtrøyene i første omgang.

Tomålsscorer Marit Bratberg Lund utlignet til 2–2 etter 30 minutters spill før Marthine Østenstad sørget for 3–2 på en corner med kvarteret igjen å spille.

Dermed har Brann full pott etter de to første kampene.

Men prestasjonen, i hvert fall i førsteomgang, var ikke Brann-trener Olli Harder tilfreds med.

– Dette er ikke et presentasjonsnivå nært av det som skal representere Brann. Du kan tenke deg noen ord som jeg ikke kan si på TV, sa Brann-trener Harder til TV 2 på stillingen 2–2.

Serietreeren fra i fjor – Rosenborg – står også med seks poeng. Men det var på hengende håret. Rosenborg stanget og stanget borte mot Arna-Bjørnar, men uten hell frem til det gjenstod ett minutt av kampen.

Emilie Nautnes sendte trønderne i ledelsen og sikret tre poeng – og scoringen betyr også at Rosenborg topper tabellen.

Vålerenga ledet hele tre ganger i bortekampen mot Røa, men hjemmelaget utlignet tre ganger – sist ved Tuva Lotte Leschbrandt Espås.

Det endte 3–3, som er et kjemperesultat for Røa. Laget endte opp med null seire på 18 kamper i grunnspillet i Toppserien 2022, mens Vålerenga endte som nummer to i sluttspillet – kun slått av Brann.

Det ble en opptur for Avaldsnes og manager John Arne Riise, som fikk sine første poeng for sesongen. De vant 2–1 hjemme mot Lyn etter to scoringer av Maria Hovmark.

Kampen mellom Stabæk og LSK Kvinner endte 0–0.

Les fyldige kampreferat fra Toppserien-runden i VG Live.