ITALIA - POLEN 1–1

Jorginho scoret fra straffemerket da Italia reddet 1-1 mot Polen i nasjonsligaen fredag. Mario Balotelli fikk sin første tellende kamp siden VM i 2014.

Jorginho har blomstret under Maurizio Sarri i Chelsea denne sesongen, og var sikker da han fikk sjansen fra elleve meter etter 78 minutter.

Midtbanespilleren reddet 1-1 og ett poeng for Italia i første kamp i nyvinningen Nations League.

Det var innbytter Federico Chiesa som skaffet straffesparket da han satte på turboen og ble tatt av Jakub Blaszczykowski. Chiesa satte fart på Italia og skapte farligheter i avslutningen.

Før straffescoringen var det et tannløst Italia som spilte mot Polen. Mario Balotelli fikk tillit fra start i comebacket under Italias nye trener Roberto Mancini, men klarte ikke markere seg nevneverdig før han ble byttet ut etter 62 minutter.

Mario Balotelli var tilbake for Italia fredag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix

Det var Polen som tok ledelsen fem minutter før pause. Robert Lewandowski tok med seg ballen på venstresiden av 16-meteren og fikk god til å sikte. Det førte til et perfekt innlegg til Piotr Zielinski. Napoli-spilleren var i fullt firsprang på bakre stolpe og bredsidet ballen i mål på direkten.

Neste kamp for Italia er mot Portugal mandag.

I Sveriges gruppe i nasjonsligaen fortsatte Denis Tsjerysjev og Artjom Dziuba i samme spor som under VM på hjemmebane. Duoen scoret målene da Russland vant 2-1 mot Tyrkia. Serdar Aziz sto for Tyrkias mål.