Den tyske Mercedes-sjefen legger nemlig ikke skjul på at han har et godt øye til monegaskeren.

– Charles er en super type og på lang sikt er han en vi må ha på radaren, men ikke på kort eller medium sikt, sier Wolff til Sky Sports.

Mercedes-sjefen sier at hovedfokuset er å forlenge kontrakten med Lewis Hamilton. Han står foreløpig uten kontrakt for 2024-sesongen.

I forrige uke skrev italienske medier at det var en «offentlig hemmelighet» at Mercedes har hatt samtaler med Leclerc. Ferrari-føreren sa torsdag at det ikke hadde vært noen samtaler «ennå».

– Det eneste gangen jeg har snakket med ham er da vi snakket om hvilken gate flyet vårt gikk fra i Melbourne, sier Wolff.

KONKURRENTER: Lewis Hamilton i Mercedes og Charles Leclerc i Ferrari. Foto: XPB / Pa Photos / NTB

Leclerc understrekte torsdag at han er forpliktet til Ferrari. Wolff henviste også til Leclercs sitater i sitt intervju.

– Ingen betviler Charles’ evner og han er en bra fyr. Han er hundre prosent fokusert på Ferrari, og vi er hundre prosent fokusert på å få signert en ny kontrakt med Lewis, sier han.

Red Bull-fører Sergio Pérez vant søndagens løp i Aserbajdsjan foran lagkamerat Max Verstappen. Charles Leclerc tok tredjeplassen, mens Lewis Hamilton ble nummer seks.