Hun scoret 3–2-målet da Vålerenga spilte seg til cupfinale mot Rosenborg.

Det blir Elise Thorsnes’ niende cupfinale.

Hun har fra før blitt norgesmester med fem ulike klubber - enestående i norsk fotball: Røa (2), Stabæk, Avaldsnes, LSK Kvinner og Vålerenga.

– Jeg var delvis skyld i halvannet mål, så det gjorde seg med det målet, sier Thorsnes, som spilte midtstopper i kampen.

– Jeg passer nok bedre i den andre enden av banen. Jeg elsker å spille cupfinale, sier Thorsnes til NRK.

Det sto 2–2 etter ordinær tid mellom de to Oslo-klubbene. Kamilla Melgård sendte Lyn i ledelsen, Karina Sævik utlignet, men Miriam Vilnes Mjåset sendte Lyn i ny føring. Felicia Anna Rogic sørget for at Vålerenga fikk ekstraomganger med 2–2.

MATCHVINNER: Cesilie Andreassen. Foto: Annika Byrde / NTB

Rosenborg er klar for finale for første gang siden navnebytte fra Trondheims-Ørn, som var sist i finalen i 2014 (1–3 mot Lillestrøm). Den siste - av i alt åtte - cuptitler kom i 2002.

– Vi har fulle tribuner med masse trøndere som heier på Rosenborg i dag. Det skal bli veldig gøy med en cupfinale, sier matchvinner Cesilie Andreassen til NRK.

Samtlige mål i kampen kom i løpet av syv minutter: Selma Sol Magnusdottir ga Rosenborg ledelsen, Emma Stølen Godø utlignet for LSK Kvinner før Andreassen satte inn seiersmålet.

Finalen går på Ullevaal stadion den 26. november.

PS: Brann er regjerende norgesmester.