Joshua King bidro med to scoringer i Bournemouths bortekamp mot Everton, men Merseyside-laget vant 6–3 i Liverpool.

To scoringer av Lukaku og en av James McCarthy sørget for 3–0 til Everton til pause, men så våknet Bournemouth.

Etter en drøy times spill reduserte Joshua King til 1–3. Jack Wilshere chippet ballen gjennom til den norske spissen, og King gjorde ingen feil alene med keeper.

King og lagkameratene hans hadde ikke gitt opp å komme tilbake. Den fotrappe 25-åringen scoret sitt annet mål for dagen ti minutter etter reduseringen. Han skled inn 2–3 fra kort hold.

Romelu Lukaku scoret fire lørdag. Foto: Peter Byrne / TT / NTB Scanpix

Bournemouth kjempet på for utligning, men Everton tok igjen grep om kampen. Lukaku økte til både 4–2 og 5–2. Kraftspissen scoret dermed fire mål i kampen.

Harry Arter reduserte til 3–5 på overtid, men Ross Barkley trygget seieren for Everton med 6–3 like etter.