– Det er en stor skuffelse. Det er veldig stille i garderoben, sier danske Christian Eriksen til TNT Sports.

For Manchester United hadde tilsynelatende kontroll på det meste, skapte en rekke sjanser og ledet med ett mål da Galatasaray vartet opp med en imponerende snuoperasjon som endte med seier til det tyrkiske storlaget til slutt.

United-spillerne gikk omtrent rett i garderoben til lett summing, buing og piping fra tribunen da dommeren blåste av kampen.

– Jeg forstår det. Jeg og troppen er ansvarlige for resultatet. I øyeblikket får vi ikke de resultatene vi ønsker. Jeg forstår de er skuffet, gjentar United-manager Erik ten Hag på en pressekonferanse etter kampen.

I andre enden feiret gjestene som besatte både på banen og i bortesvingen da tre uhyre viktige poeng var i boks.

Manchester United-legendene klør seg i hodet i TNTs studio:

– I det ene øyeblikket er jeg skyhøyt oppe og i det neste er jeg i full fortvilelse, sier Rio Ferdinand.

– Dette er et grusomt resultat, sier Paul Scholes.

For hjemmelaget startet marerittet på eget gress i det 71. minutt.

  • Gjestene broderte seg enkelt gjennom Uniteds forsvar og utlignet til 2–2 ved Kerem Aktürkoğlu.

  • Kort tid senere leverte vertenes keeper André Onana fra seg en fryktelig pasning som ledet til både straffe imot og rødt kort til United-nøkkelspiller Casemiro.

  • Mauro Icardi bommet på straffen, men ble senere matchvinner da han utnyttet en feil og lobbet ballen over Onana ni minutter før slutt.

  • Med én mann mindre slet United med å mobilisere en ordentlig sluttspurt. Dermed endte det 2–3.

Og Manchester United står med null poeng på de to første gruppespillkampene i årets Champions League.

– Sjansene de skapte i dag var på grunn av våre feil. Hvis vi ikke gjør slike feil, slipper vi ikke inn mål. Vi kastet bort seieren, sier Christian Eriksen.

United-manager ten Hag fikk også spørsmål om Onanas prestasjon etter kampen. I sommer byttet manager ten Hag ut den mangeårige keeperhelten David de Gea med sin tidligere Ajax-elev Onana.

Ten Hag ble spurt om sisteskansen er hans soleklare nummer én i buret, eller om han er villig til å gjøre endringer på keeperplassen.

– Vi er fornøyde med keeperen vår. Kom igjen, han har vært i semifinalen i Champions League og sist sesong var han i finalen. Han har ferdigheter til å være blant de beste i verden. Det har han vist. Han vil slå tilbake og jeg er sikker på at han gjør det i løpet av de kommende kampene, svarer nederlenderen.

Han fikk senere spørsmål om han frykter for sin posisjon og støtte blant klubbens ledelse etter en svak start på årets sesong.

– Sist sesong var alt bra og nydelig. Vi fikk til mer enn vi kunne forvente. Vi visste det kom til å bli noen nedturer da vi gikk inn i dette prosjektet. Men vi skal komme ut av dette sammen, vi kjemper sammen, holder sammen og har ryggen til hverandre, sier manageren, som er under hardt press etter tirsdagens resultat.

KJEMPETABBE: André Onana serverte ballen på et sølvfat til Dries Mertens, som skaffet straffespark og fikk Casemiro utvist med sitt andre gule kort. Mauro Icardi bommet, men ble senere matchvinner. Foto: CARL RECINE / Reuters / NTB

TV 2s ekspertkommentator Simen Stamsø Møller oppsummerer det hele slik overfor VG på Old Trafford:

– Det var et sinnssykt kaos. Paradokset for United er at når de begynner å spille bra, så har de en keeper som er overmodig og ødelegger alt for dem. Nå begynner det å bli litt for ofte at han steller i stand og ødelegger kamper for Manchester United. Han setter Casemiro litt i stikken. Laget er i kjempetrøbbel.

– Han har jo ikke bevist at det var et bra bytte i det hele tatt. David de Gea reddet kamper for Manchester United i mange, mange år. André Onana har gjort alt annet enn det. Han har ødelagt kamper for United – til nå. Det er et problem for dem, som veldig mange andre problemer, for de spiller jo ikke godt, sier Stamsø Møller.

TOMÅLSSCORER: Rasmus Højlund, her etter tapet mot Galatasaray på Old Trafford tirsdag kveld. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB

Danske Rasmus Højlund var et av få lyspunkter for Manchester United. Ved to anledninger viste han teft, kraft og tempo:

  • Først da han stanget United i føringen. Casemiro slo en lekker bakromsball til Marcus Rashford, som tok med seg ballen og hamret den inn på pannebrasken til Højlund.

  • Så da han utnyttet at Davinson Sánchez mistet fotfestet. Dansken parkerte midtstopperen Abdülkerim Bardakci før han lobbet den forbi Fernando Muslera.

Men etter begge scoringene gikk det galt i United-forsvaret få minutter senere. Wilfried Zaha utlignet til 1–1 på sin tidligere hjemmebane før pause midtveis i første omgang.

Midtveis i andre omgang sendte Højlund vertene foran igjen, men så startet altså marerittet for Manchester United da utligningen kom snaue tjue minutter før slutt.

– Det er en tøff tid, men vi må stå sammen. Det er den eneste måten å komme oss gjennom dette, sier Højlund til MUTV etter 2–3-tapet.