Portugiseren kastet seg ned og blokkerte et skudd fra Nemanja Gudelj med albuen (se situasjonen over). Tross store protester, var det Fernandes’ tredje gule kort i Europa League denne sesongen. Han er derfor suspendert til den avgjørende returkampen i Spania kommende torsdag.

– Latterlig, sier Paul Scholes, tidligere United-spiller og ekspert for BT Sport.

– Det virket som om dommeren ikke kunne la være å gi gult kort.

Bruno Fernandes protesterer på dommer Felix Zwayers gule kort. Til venstre Marcel Sabitzer, mens til høyre står Ivan Rakitic og Nemanja Gudelj. Foto: Dave Thompson / AP

Heller ikke Owen Hargreaves, også BT Sport-ekspert og eks United-spiller, forstår det gule kortet.

– Det er en latterlig avgjørelse av dommeren. Hva skal Bruno gjøre? Det er ikke gult kort i hele tatt, sier Hargreaves.

– Hvor skal armen hans være? Jeg er enig i at det er frispark, men ikke i nærheten av gult kort, sa Peter Schmeichel, tidligere United-kaptein, som BBC-ekspert.

Torsdagens kamp på Old Trafford endte 2–2 etter at Marcel Sabitzer så ut til å bli helt med to mål, men selvmål fra Tyrell Malacia og Harry Maguire i sluttminuttene skaper full spenning.

I tillegg til Fernandes’ karantene, har Manchester United skadebekymringer. Lagets store formspiller Marcus Rashford måtte ut sist helg, og det er ukjent når man kan vente han tilbake. Torsdag kveld måtte begge midtstopperne, Raphael Varane og Lisandro Martínez, ut med skade.

– Det var ingen motstandere rundt ham, så det er ser ikke bra ut for Martínez, men jeg kan ikke si helt nå, sier Erik ten Hag, Manchester United-manager, til BT Sport.

– Varane har slitt noen uker, så vi får se. Jeg har ikke snakket med ham etter kampen ennå.

Hargreaves er klar på at det ser ut til å bli tunge forfall for rødtrøyene.

– Å muligens miste Fernandes, Rashford og Martínez … De hadde så stor kontroll og kunne ledet 4-0 før pause. Så er alt blitt helt endret, med de skadene og at de mister Bruno. Den andre omgangen var en stor overraskelse, sier Hargreaves.

Vinneren av Manchester United-Sevilla møter vinneren av Juventus-Sporting i semifinale. Torsdag vant Juventus 1–0 hjemme.

Feyenoord slo Roma 1–0, mens det endte 1–1 mellom Bayer Leverkusen og Unio Saint Gilloise. Tidligere Bodø/Glimt-spiss Victor Boniface scoret sistnevntes mål.

PS! Søndag venter Nottingham Forrest i Premier League for Manchester United.