• Hauger startet søndag som nummer 14 etter en dårlig kvalifisering fredag.

• Tidlig i løpet søndag snurret han - og falt ned til foreløpig sisteplass.

• Så krasjet Hauger på den 12. runden, fikk frontvingen ødelagt og falt igjen tilbake til sisteplass.

• Lørdag ble nordmannen nummer 12 i sprintløpet.

– Uflaks. Det ordet må vi slutte å bruke, sier Henning Isdal i Viaplay-studio - og fastslår at Hauger ikke får det til om dagen.

– Den dårlige kvalifiseringen ødela for helgen, sier Hauger selv i en pressemelding.

– Nå må jeg bare nulle alt og satse på en mye bedre kvalifisering i Ungarn om to uker.

Hauger kom seg riktig nok videre i søndagens løp, men ble liggende langt bak i feltet og endte på 15. plass.

• Dette er første Formel 2-helg siden Spa i slutten av august 2022 at Hauger får null poeng i begge løpene.

• Han hadde tatt poeng i ti strake Formel 2-helger før Silverstone denne helgen.

• Hauger faller ned til 10. plass i poengsammendraget etter Silverstone.

Mesterskapslederen Fredrik Vesti hadde bare tiende beste startspor i søndagens løp og måtte bryte etter en krasj tidlig i løpet. Han vant imidlertid lørdagens sprintløp. Dansken leder fortsatt mesterskapet.

Det krydde av drama i søndagens løp, og dommerne delte ut straffer til en rekke førere. Fem førere kom aldri til mål.

Victor Martins, som er en del av Alpine-akademiet, vant løpet søndag etter en maktdemonstrasjon.

Flere av Haugers kompiser fra Red Bull-akademiet var blant de beste: Zane Maloney (2. plass) og Ayumu Iwasa (5. plass).